Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Díky masivní kampani na Facebookové stránce COOLu a tomu, že znám Martina Rotu a občas se na něj na YouTube dívám jsem tedy v sobotu zapl telku, abych se na ten zázrak podíval. První dojmy: Nízkonákladový seroš s žádnou pointou, kterému budou vytvářet sledovanost leda nějací známější YouTubeři (které já ale vlastně ani neznám). Celé se to odehrává v místnosti, která má být obývák, ale je velká asi jako dětský pokojíček. V té je na sebe nacpáno asi sedm lidí + host a ti tam hrají hry. Prvním hostem byl Jakub Kohák, který mi přišel, že se vůbec nebavil, naopak se asi sám sebe ptal, co tam dělá. A podobné pocity jsem měl i já. Na co se to sakra dívám? Proč u toho vůbec marním čas? Nemá to ani nějaký příběh, ani vtip, ani nic. Jen se vlastně dívám, jak pár týpků kecá o kravinách a jeden hraje hru. Toto si můžu doma udělat sám a ne se na to dívat v telce. Styděl jsem se před rodiči, že se na to dívám, takže jsem si to radši zapl v mobilu do slůuchátek. Po dokoukání jednoho dílu jsem konstatoval, že to byl naprosto promarněný čas a další šanci tomu už dávat nebudu. Hodnotím odpadem, toto v televizi nemá co dělat. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Občas jsme to zahlédl, ale vždy to stálo za .... Ano již nejsem žádný velký pařan, ale rád se podívám na pořad o hrách, ale toto? Minimálně půlku časů se tam řeší hov.a a to v x scénách doslova. Jediné co mě odvrátilo od odpadu je vždy pohledná (ale tupá) holčina na pohovce a to, že tam je alespoň něco o daných hrách. Opravdu slabota. 1z5 ze soucitu. ()

Reklama

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Stupídne, amatérske, trápne a absolútne nepozeratelné. Nechápem čo týmto chceli dosiahnuť. Možno pre 250 kilových pannicov, zavretých v čiernej miestnosti za počítačom, ktorý sú alergický na svetlo a dostanú epileptický šok pri pokuse niekoho osloviť, sa tento "program" môže zdať fajn, ale to je asi tak celé publikum. Des... ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale musím na tento stupidní pořad reagovat. Ali absolutně nevhodný do tv, žádné charisma, humor na bodu mrazu a uspávací hlas. Holka, která hrála asi leda tak člověče nezlob se, která nemá o hraní ani minimální znalosti, holka která je v pořadu pouze pro okrasu, když promluví (to se jen tak nestává) nedává její vyjadřování prakticky žádný smysl. Ostatní lidi raději ani nekomentuji snad jen Martin s baretem se hodí do pořadu, ať už vyjadřováním tak hlasem. Hodně špatný pokus o vtip a doplnit partu slovákama, aby náhodou slováci nebyli ochuzeni o "opravdu kvalitní zábavu". Jedna hvězda pouze za snahu... ()

vipeerr odpad!

všechny recenze uživatele

Napíšu nějaký seriózní komentář, který si třeba tvůrci i přečtou. Vždy jsem miloval Gamepage s Alim. Prostě skvěle podané herní novinky a info o různých gaming akcích :) . Re-play už není taková pecka ale pořád je to nabitý informacema, sice většinu z nich gameři už dávno vědí a tohle je až z druhé ruky ale většinou se o víkendu během oběda koukám, pobavím a třeba zhodnotím wannabe profesionální názor na nějakou hru. Ale tohle je velebnosti sra*ka. Nejen že do pořadu o hrách jste narvali Koháka kterej asi nemá lepší nabídky než se cpát do pořadu o generaci mladší. Ale dále také youtubery kteří už buď nehrají nebo nikdy nehráli (Stejk,Vidrail...) jako vážně?! A ten youtuber s baretem co se nad vším paradoxně "neuvěřitelně nasírá" (vypadlo mi jméno) v pořadu působil nudně, nepřipraveně a nesympaticky. Tak to dejte dohromady, dělejte pořad o gamingu do kterého si sem/tam, pozvete známého lets playera nebo youtubera, a né že se budu dívat na to jak hraje 10 lidí na 2 gamepadech. Na to se můžu podívat na jejich kanálech. Kdybych neměl k Alimu tak hezký vztah díky GP a Stejk mi nebyl tak sympatický, tak se na to vůbec nedívám. Nezlobte se na mě, opravdu kravina na Ntou. Ještě si pozvěte tyjo Valdu třeba s jeho fitness recepty .. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama