Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem po čase provětral odpad! Původní Hrajeme s Alim bych srhnul jako "meh", tohle je ale svěží asi jako žumpa u domova důchodců. To se zase jednou stydím, že patřím do subkultury hráčů. Sedět s partou kriplů na gauči, bavit se o hovně a pak to pustit do televize chce odvahu... a naprostou absenci soudnosti. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem naladěn pro komiksově, pro herně, a vůbec jsem pro celou popkulturu jako takovou, ale tohle je teda fakt průser. Rádoby youtubeři, rádoby vtipní a hlavně rádoby úspěšní. Navíc se snaží být děsně korektní, takže i když je něco totální průser takto ohodnotí jakože dobry. Za mne nikdy víc tady je špatně úplně všechno. ()

Reklama

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Partička dementů bez mozku v obýváku hraje hry a pouští si videa z youtube. Tohle nemělo spatřit světlo světa. Na nějakou víkendovou chlastačku nebo zabití odpoledne je to dobrý - kdo by neměl rád lan party, ale proč se to, proboha, musí cpát do televize? Jo a autentické je to asi jako americká reality show. ()

El Gato c.B. odpad!

všechny recenze uživatele

V dnešní době je alfou a omegou sledovanost. Přichází další a další díly tohoto skvostu a tak se nabízí vysvětlení, že tento pořad je sledovaný. Nenabízí se ovšem vysvětlení, proč je tento skvost sledovaný. Dle dnešní televizní tvorby se nabízí vysvětlení, tedy vysvětlení vysvětlení, že český televizní vkus padl na dno. Toto vysvětlení vysvětlení velmi smutné a já se odmítám se s ním smířit. Nabízím tedy ještě jednu možnost. Češi sí si rádi ubližují,. Touží po bolesti, utrpení a vlastním ponížení. Proto každou sobotu sedají k TV, pouští si Prima Cool a pořadem Hrajeme s Alim se mlátí do hlavy pořadným kůlem. ()

fummyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrátím to - hrůza. Naprostá zbytečnost. Radši bych se podíval na díly Walkera ala Chucka Norrise, které jsem viděl několikrát jako malý. Naprostá ztráta času. Moderátoři nepracují vůbec profesionálně, roztřepané hlasy a trapné nezajímavé dialogy... Kameraman by doktorem být nemohl, protože s těma roztřepanýma rukama by ohrozil víc jak několik lidí. Dále nějaké youtube videa, koho to zajímá, ty vole. Akorát to hnusí prima cool, protože je to stanice, kde je aspoň něco zajímavého. Akorát někdo další chce vydělávat na malých dětech, které nevidí profesionalitu a dívají se na lidi, kteří jsou rádoby baviči. Škoda, že jen na internetu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama