Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Zajíček Bing je roztomilá umíněná postavička, která má svůj vlastní obdivuhodný styl a velký smysl pro humor. S použitím těchto prostředků čelí stejným výzvám, jako děti v mateřských školkách: potýká se s oblékáním, s přesnídávkou a procházkami v parku. Příhody zajíčka Binga jsou díky své živosti a bezprostřednosti strhující a originální, a tak se určitě stanou oblíbeným pořadem všech malých dětí, ať už chodí do školky, nebo ne. (TV Minimax)

(více)

Recenze (45)

Kubiii 

všechny recenze uživatele

Lotrovská organizace, vedená plyšákem Flopem, která vychovává za své různé zvířecí druhy, které netuší, co jsou zač a kde jsou jejich praví rodiče. Bing a jeho kamarádi jsou zvráceným způsobem převychovávání k obrazu jejich věznitelů a nedochází jim, že takhle ukňourané není žádné stvoření na světě a mimosvětě. Jsou abnormálně nesoběstační, vymýšlí všelijaké blbosti a ptají se na tak stupidní věci, že je na mimice Lorda Flopa vidět známka zoufalství a nedostatek trpělivosti. V některém z dílů očekávám masakr. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. A nepotkal jsem rodiče, který by to viděl jinak. (Možná žiju v sociální bublině lidí, co nejsou po lobotomii). Bohužel mé dítě očividně trpí nějakou vrozenou sebemrskačskou poruchou, jelikož ho to baví. Nicméně zde má toto veledílo momentálně vyšší hodnocení, než nový Matrix… což, navzdory jeho (ne)kvalitě budiž důkazem toho, že svět se blíží svému konci… ()

Reklama

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Tak toto nedávám. Rozumím, že je to dělané pro děti, ale když si občas vzpomenu, na co jsem se díval já jako malý, tak jsem za ty tehdejší pohádky rád. Ukřičený králík mě nutí koupit si brokovnici a jít na lov jeho druhů. Je hezké, že pohádka nutí děti přemýšlet nad věcmi, ovšem nemůžu se vyhnout pocitu, že po delším sledování to může děti pěkně otupit. ()

Elnarrya 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na seriálu jsou zdejší komentáře. Doma je cenzura, koukáme jen občas a na minimum vybraných dílů, když už to dítko vidělo u kamarádů. Postavičky jsou trubkoidní, aby se na nich demonstrovaly různé výchovné problémy. Pod pláštíkem didaktické pohádky se ale děti spíš na nešvary upozorňují. (Dost dětí, co jsem potkala to tak mělo a moooc si jejich napodobování užívalo. I to naše dítko po pár dílech začalo kňourat u prkotin. Jasný důvod neprolomit ban). Práce s chybou, vysvětlením a přemýšlením nad ní mi přijde zde jen naznačena, ale bohužel často nedotažena. A na dotaz, kde je maminka a tatínek, máme vysvětlení že jsou zvířátka na táboře, (že je výchovný, už je také cenzura). ;-) Pokud  to mělo mít výchovný rozměr, tak proč tam není ukázáno více druhů ne/rodinných uskupení. To mělo být natolik korektní, aby nebyl nikdo smutný, že to má v ne/rodinách každý jinak? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě, moje malá dcerka na to strašně ráda kouká, což plní účel tohohle dětskýho "naučnýho" seriálu. Ovšem pro mě je to utrpení koukat na tohohle lehce retardovaného králíčka. Výborně jsem se ale pobavil zde, při čtení recenzí, kde jsem si přečetl začátek recenze uživatelky "Jezinka.Jezinka", s úvodními slovy "Králíčkovi Bingovi se dějí různé věci, nebo on páchá všelijaké nepříjemnosti. ..." A v kontrastu s tím recenze uživatele Ricky_CZ: "Retardovaný ušatý dement, kterého mě bolí sledovat. ..." Boží! :-D ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost. (Jiri_Jaros)

Reklama

Reklama