foto

David Threlfall

  • nar. 12.10.1953 (64 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ark, The (TV film)
2014 Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
Černé moře
2009 Nowhere Boy
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Like Minds
Obyčejná žena (TV film)
Pitva mimozemšťana
Romantics, The (TV film)
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
2001 Chunky Monkey
Konference ve Wannsee (TV film)
2000 Na počátku (TV film)
1999 Marie, matka boží (TV film)
1993 Clothes in the Wardrobe (TV film)
Diana: Her True Story (TV film)
Fighting for Gemma (TV film)
1992 Vysoká hra patriotů
1991 A Murder of Quality (TV film)
1990 He's Asking for Me (TV film)
Ruský dům
1989 A Casualty of War (TV film)
Jumping the Queue (TV film)
Když připluly velryby
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
Red Monarch (TV film)
1977 Scum (TV film)

TV seriály

2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Black Blood (E01)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
Men of Iron, Men of Smoke (S04E04)
další epizody (6)
2015 Code of a Killer (TV seriál)
Midwinter of the Spirit (TV seriál)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Boys, Boys, Boys (S04E05)
další epizody (7)
2006 Battle for Rome, The (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Wedding (S03E08)
Act Your Age (S03E07)
In With The Maguire's (S03E06)
další epizody (8)
2005 Afterlife (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Against The Odds (S02E08)
další epizody (10)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2004 Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
další epizody (8)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
1999 Sex, Chips & Rock n' Roll (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Nightingales (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2012 The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad) - a.z.
2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Shameless (TV seriál)
Dangerous Situation (S04E06)
Boys, Boys, Boys (S04E05)
2006 Shameless (TV seriál)
In With The Maguire's (S03E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Shameless (TV seriál)
Dangerous Situation (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace