Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

O tomhle filmu jsem četl, prý se jedná o životní role De Nira a DiCapria... tak to těžko přátelé. De Niro svým výkonem Lea vyloženě přejel, ale ani jeden nedokázal film povznést mezi nezapomenutelné prdy, které mají oba na svých kontech. Leo si z nějakého důvodu hrál na Marlona Branda, nemohu se zbavit dojmu, že se snažil napodobit jeho buldočí výraz z Kmotra. Film je sám o sobě cca o 1 hodinu delší, než musí být a mohou za to zcela zbytečné scény, které ději nijak nepomáhají, vlastně prodlužují jen Vaše znuděné utrpení. Po 2 hodinách filmu jsem přemýšlel pouze nad tím, jak se domů dostanu pozdě a nebude se mi chtít vstávat do práce.... a nestálo to vůbec za to.

plakát

Bing (2014) (seriál) 

Lotrovská organizace, vedená plyšákem Flopem, která vychovává za své různé zvířecí druhy, které netuší, co jsou zač a kde jsou jejich praví rodiče. Bing a jeho kamarádi jsou zvráceným způsobem převychovávání k obrazu jejich věznitelů a nedochází jim, že takhle ukňourané není žádné stvoření na světě a mimosvětě. Jsou abnormálně nesoběstační, vymýšlí všelijaké blbosti a ptají se na tak stupidní věci, že je na mimice Lorda Flopa vidět známka zoufalství a nedostatek trpělivosti. V některém z dílů očekávám masakr.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Solidní a dnes nepříliš často viditelné bubákovina, na kterou bych se nestyděl jít do kina.  Nápad super, člověk si i řekne, že chování aktérů na večírcích je v dnešní jebnuté době celkem možné.

plakát

Úsměv (2022) 

První půlka filmu super, napnutej jak kšandy kde na mě co vybafne a v druhé půlce zklamání, kvůli tomu, co na mě vybaflo.

plakát

Pasažéři (2016) 

(pozor spoiler) Bravurní kousek, nad kterým budete několikrát do roka přemýšlet a diskutovat, jestli se zachováte jako Chris Pratt a vzbudíte (zabijete) vysněnou Jennifer Lawrence, nebo své utrpení v samotě zkousnete a doklepete to sólo.  Jennifer si mě ve filmu svým výkonem, vizáží a (předepsanou) povahou absolutně získala, pokud vás tedy v Hunger Games nudila, nebavila a chvilkama možná i obtěžovala, tady je to úplně jiná písnička.

plakát

Princezna D. (2021) 

117 minut ufňukaného utrpení, tak se podle mého měl film opravdu jmenovat. Nejsem úplně fanouškem Kristen Stewart, z jejího utrápeného výrazu, kdy ji bolí každá emoce krom smutku jsem utrápený taky a film jsem vlastně dokoukal jen ze setrvačnosti a z úcty k Dianě.  Ke konci filmu jsem vlastně fandil osudovému, smrtícímu tunelu a to se ve snímku ani neobjevil.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Když jsem se dozvěděl, že se film točí, okamžitě mé dětské srdíčko zaplesalo a začal jsem zkupovat merch, ve kterém půjdu na premiéru.  Po prvních pár minutách se mi na tváři začal objevovat úsměv, jako Bleskovi v Zootropolisu a oprávněně. Tom (upír) Crusie nestárne a to k čemu dokopal sebe a své (mnohem) mladší filmové kolegy je neuvěřitelný a naprosto to film vykoplo do leteckých výšin.  Jistě, film brutálním způsobem čerpá z "jedničky", ačkoli bylo mnohokrát tvůrci i herci řečeno, že se jedná o úplně nový film... nejedná.  Tak jak tak je to ale kvalitní podívání, muzika je výborná, herecké výkony fascinující a i když se Vám jednička třeba i nelíbila (blbost, já vím), tak tohle je opravdu kvalitní "akčňák".

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Z Thora tvůrci udělali solidního trotla, kterýmu by se Thor z jedničky absolutně vysmál a naklepal by mu zadní část kovadliny svým kladivem.  Film na mě působí takovým infantilním dojmem a nemůžu se zbavit pocitu, že byl od začátku do konce pro úplně jinou cílovou skupinu, odhadem pro diváky ve věku 6 - 14let. Proto je Láska jako hrom temná asi jako vyprávění o Méďovi Pusíkovi.