Reklama

Reklama

Visací zámek - Prezident je buzna

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
Česko, 2013, 3 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Punk má provokovat a tuto skladbu považuje za provokativní deset z devíti kandidátů na prezidenta. Je pravdou, že vševědoucí Václav Klaus mne štval v podstatě celý svůj politický život, tedy s čestnou výjimkou boje proti nesmyslu zvanému EU, a tak si tuto "poklonu" od Visáčů rozhodně zasloužil. Jen se k tomu určitě dal sestříhat lepší klípek, protože vtipných materiálů s tímto "vyvoleným" jedincem je hodně. Mně by chutnaly hlavně záběry podobné tomu gay střihu z České sody. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak som sa raz, bolo to niekedy začiatkom roku 2013, opýtal týpkov z Visacího Zámku: "Počúvajte chalani, aký je vlastne ten váš prezident?" A oni mi na to: "Chodí pěkně voblečenej, dycky v kravatě, hýždě mu obepínaj nový gatě. Na tváři má úsměv, chová se vlídně, pracuje klidně i osmkrát týdně. Má hrozně rád lidi a rád jim poradí, takhle to vidí už od mládí. Jaký je však v soukromí, to ví jen jeho pes. A von snad psa ani nemá. Nikdy není naštvaný, ani rozčilený, bez rozdílů nahlíží na muže i ženy. Do hospody nechodí a nemluví sprostě, drží se svého úřadu, prostě. Všem nám dobře rozumí, i když sám je jiný, vychovává nás jak dcery a syny. Ajo, ajo, prezident je buzna. Ajo, ajo, prezident je buzna. Ajo, ajo, prezident je buzna. Ajo, ajo." Takže takýto homoprezident bol pán profesor Ing. Václav Klaus, CSc. - Buzna! **** ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem Vašíka Klausů, ale tendle text je taková sračka, kterou by mohli vymyslet i žáci první třídy základní školy. Ale co se dá od odpadu společnosti punkáčů čekat, že?;D ()

Reklama

Reklama