Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot míří do elektrárny Washington Township, aby jednou provždy skoncoval s Whiterose. Na cestě ke konečnému zúčtování ale narazí na novou překážku. (Netflix)

Recenze (14)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavou se mi víří jedna myšlenka za druhou. Co to mělo všechno znamenat? Proč je Elliot normální? Proč je 2x? Whiterouse je mrtvá. To se tak nějak očekávalo. Nečekala jsem ale, že je to vlastně tak trošku romantická a dobrá duše, která má velké vize. Ale ten konec? Jak se za jeden díl dokáže tohle všechno vysvětlit? ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě předposlední epizoda Mr. Robota (poslední budou dva díly naráz). Čekali jsme, že dostaneme odpovědi, ale místo toho se nám dostalo několika desítek nebo stovek dalších otázek. To chce koule, Same, takhle před koncem. Mám v tebe naprostou důveru a jsem přesvědčen, že poslední dva díly budou to nejkrásnější, co svět seriálů kdy spatřil. Bezpochyby to bude ten nejlepší kus kinematografie, děje a mindfucku v historii filmů. Už od pondělí, kdy jsem 411 viděl (mimochodem je to eXit, ne Length Required), nedělám ve volném čase nic, než jen studium teorií. Nedá mi to spát. Jsem momentálně neuroticky posedlý Mr. Robotem, zdají se mi noční můry o ději... stejnou měrou chci abych už věděl, jak to skončí, ale zároveň nechci, aby tato dokonalost skončila. Za 17 hodin bude všechno over. Dozvíme se, jestli je to vše o Elliotově nevědomí, paralelních vesmírech, kvantových tunelech nebo je to všechno simulace v simulaci. NIKDO NEVÍ. Nikdo nemá tušení, co z toho to bude. A to je absolutely mind-BLOWING, s dvěma epizodami do konce.... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, tak to filozofovanie s Whiterose "pri čajíčku" bolo na mňa trochu patetické, a osobne som aj tak nejak tušil, čo je skutočným zámerom tejto ženskej. Nie nadarmo raz povedala, že sú s Elliotom na jednej lodi. Len som určite netušil, či sa vydá príbeh smerom A, alebo smerom B. A on sa jedným z týchto smerov vydal ešte pred veľkým finále, pričom ak by seriál skončil už po tejto epizóde, mal by som dojem, že bolo vypovedané všetko potrebné a mali by sme tu priestor na ďalšie analýzy. Ale rád sa nechám prekvapiť, čo má na nás Esmail prychystané v posledných cca dvoch hodinách. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Esmail je opravdu největší (a zároveň nejstylovější) trol v dějinách lidstva. Nebo je za tím zase něco jiného, něco skrytého? Sam si teď už ani na chvíli nedokáže přestat hrát s diváckými očekáváními, zatímco staví na mohutných základech celého předchozího dění a nejde ho za to nemilovat. Každopádně ve zkratce - další dokonalá epizoda, jedna z těch vůbec nejlepších atd. atd. Už to začíná být skoro únavné. Mozek přetížený dokonalostí. :-) PS: A bonus? Znovu brilantní výběr doprovodných písniček v čele s White Widow!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po uzavření hlavní dějové linky, otevřeli tvůrci kapitolu zase trošku z jiného soudku a přehoupli se pořádným obloukem do žánru mysteriózna. Posledních 20 minut si je možné vyložit všelijak a po tom všem, kolikrát nás tvůrci překvapili a šokovali, bych doporučoval, abychom si je snad nevykládali vůbec a počkali na rozuzlení. Každopádně, mám takový pocit, že se nám otevřela kapitola cestování časem. Člověk se prostě neubrání a hlavou se mi honí tuny různých myšlenek a možných scénářů. Naštěstí, patřím k těm šťastnějším a chytřejším divákům, kteří seriály sledují až po odvysílání všech epizod, takže nemusím čekat a zaměstnávat mozek celý týden, nýbrž se rozuzlení dozvím ještě tentýž den a moc se těším. Velmi dobrý mindfuck a jsem moc rád, že se seriál točil kolem vesmíru s Eliotem schizofrenikem. Jeho tuctová verze obyčejného člověka mi moc neseděla. Dost vtipná exkurze do vesmíru, kde bylo všechno naopak. Esmail si skutečně umí skvěle hrát, líbilo se mi třeba, kterak si Eliot a Wellick prohodili styl oblékání a vlastně trochu i světonázor. Zbývá už jen zjistit, zda šlo o další pobláznění neuronů v nitru Eliotova nevyzpytatelného mozku a nebo se někde pootevřela červí díra. Slabší 4 kousky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama