Reklama

Reklama

Poezie bez konce

(festivalový název)
  • Chile Poesía sin fin (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Santiago de Chile, divoká 40. a 50. léta minulého století. Dvacetiletý 'Alejandrito Jodorowsky' se proti vůli své rodiny rozhodne stát básníkem a dostává se do centra umělecké a intelektuální avantgardy. Síla čisté filmové imaginace v obrazech revoluce fascinuje a překvapuje v novém, podvratně autobiografickém filmu jedinečného patafyzika kinematografie Alejandra Jodorowského. (Febiofest)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To byl ale sexystický film :] 

Pamela Flores, Julia Avendano a další neznámé nahé.. ( Prsa , zadky  sex-y )

Sexystické scénky 8min! sakumprdum.

DonGenero

DonGenero (hodnocení, recenze)

na filmovem festivalu v Cannes jsem si zasel na tento film. kousek. Jodorowsky opet nezklamal , ale mel jsem pocit, ze slo o jeho autobiografii o jakesi rozloucení, kde ztvarnil ve svém fantastickem film. svete sam sebe..rozlucka se svetem, otcem i blízkými s tvari ci bez tvare.

na příspěvěk reagoval JohnMiller, (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Asi už jste o tom četli, ale Jodorowsky to nakopnul a uspěl. Natáčet se začne v červenci a na konci února 2016 má být kompletně hotovo. Film opět vychází z Jodorowského autobiografie, ale tentokrát opustí jeho dospívání a bude ho sledovat jako už dospělého muže, který se protlouká životem v Santiagu a postupně se mu daří stát se básníkem.

Reklama

Reklama