Reklama

Reklama

Siouxsie and the Banshees - The Passenger

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1987, 4 min

Hrají:

Siouxsie Sioux

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělým Passengerem mne kdysi dokázal z desky rozhoupat Iggy Pop, na koncertě v Brně samotná Siouxsie a na mnoha koncertech i Tichá dohoda, která ho hrála jako přídavek. Nejraději ho mám od Siouxsie and the Banshees a jelikož i klip považuju za docela nápaditý, tak s plným rancem hvězd nemám nejmenší problém. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"The Passenger" je pieseň, ktorú zložil americký spevák, hudobník a predovšetkým krstný otec punk rocku Iggy Pop spoločne s gitaristom Ricky Gardinerom. Vyšla na albume "Lust for Life" v roku 1977. Je to kultový song, ktorý sa dočkal mnohých cover verzií. Ja mám najradšej práve tú, čo v roku 1987, nahrala anglická hudobná skupina Siouxsie and the Banshees pod vedením ich dominantnej speváčky Siouxsie Sioux. British Passenger Punk. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Poviem vám to úprimne. Túto pieseň som počul snáď stokrát ( krát stokrát ), ale až teraz, dnes, zhliadnutím videoklipu, som zistil o koho. Siouxsie? To ma pos..vlastne som chcel povedať, že tento trblietavý videoklip naozaj nieje na zahodenie. ()

Reklama

Reklama