Reklama

Reklama

Bloodhound Gang: Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2005, 4 min

Hrají:

Jimmy Pop

Recenze (4)

kingik 

všechny recenze uživatele

Není to tak dlouho, co si drze vtipní rockeři utahovali z manýrů celebrit. Frontman Jimmy Pop a jeho partička se nastěhovala do proslulého Viper Room, kde si umělci těch nejzvučnějších jmen dávají dostaveníčko k pořádným párty spářkám. Spolu s nimi se pod dveřmi propašuje i podezřelý bílý prášek. A žádný nos nezůstane ušetřen jeho účinkům. Hudební formace, v jejímž repertoáru lze slyšet kontroverzní texty, je i hudebně dost nezaškatulkovaná. Není pro ni problém skloubit zdánlivě neslučitelná hudební tělesa a hudební žánry, přihodit prvky hip hopu a vydělat na refrénu Relax zaniklé kapely Frankie Goes to Hollywood. V téhle skladbě použili ve větší míře syntezátory, jejichž prolnutím s chytlavým nápěvkem se zrodil song téměř diskotékových parametrů, tedy až na ten přisprostlý text. Nevěřili byste, co všechno se dá v rámci klipu prožít na toaletách, které jednu od druhé od sebe dělí jen tenká stěna s případně navrtaným otvor pro šmírování. V jedné z kabinek se do rytmu pohybuje vnadná krasavice, na kterou si dělá zálusk zpěvák kapely. Bruneta v nestřeženém okamžiku toaletu opustí, čehož si nadržený zpěvák nevšimne. Její místo bryskně zaujme pes, který do navrtaného otvoru vloží svůj jazyk. Zpěvák v domnění, že jde o jazyk flirtující slečny, podlehne kouzlu "sexy" okamžiku. Jimmy Pop je kadet na to, aby takové šílenosti podal přesvědčivě a vtipně. Ostatně tenhle klip v mnohém pobaví. Song to není úplně typický pro tvorbu Bloodhound Gang, ale textově je poznávám dokonale. Jejich specifické texty však vyžadují dobrou znalost angličtiny a rozhodně neobsahují běžné fráze známé z mnoha jiných, anglicky zpívaných písniček. "Bladhaundi" byly ve své době originální, svérázní a poměrně nezaměnitelný band se specifickým stylem humoru, jenž vkládali do svých skladeb, ale i nad nimi se časem zavřely hudební vody. Zůstaly po nich nápadité, značně kontroverzní, neotřele vtipné a žánrově ne úplně jednoznačně zařaditelné songy, čehož je i tenhle důkazem. 80% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat mamince, že mi porodila a tatínkovi, že mě oplodnil. Nebýt můj táta ožralej, tak ani moji matku na tom klubovým baru neoslovil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V jednom momente je tragické, ako Gand zmenili hudobný žáner, ale v tom druhom je skvelé, že si nezmenili prístup k vtipným videoklipom. ()

Reklama

Reklama