Reklama

Reklama

Zkušený a mazaný číšník z venkovského hotelu musí ukázat, že nepatří do starého železa. Majitelé ho totiž chtějí vyhodit a na jeho místo sehnat někoho mladšího. (Netflix)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Chytrý a zkušený číšník Albert (Gordon Harker) udržuje atmosféru v hotelu příjemnou a je jediným, kdo umí uklidnit drsného  soudce, který tu trvale bydlí. Ale pan Finch (John Loder), zástupce řetězce, který vlastní hotel, si myslí, že Albert je příliš starý a měl by být propuštěn. Když Finch navštíví hotel, jeho nápady a jeho chování si rychle znepřátelí zaměstnance a hosty a zahájí zdlouhavou bitvu mezi nimi. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Příklad toho, jak nějaký manager vymyslí nesmysl, protože je odtržen od reality. Vedoucí hotelu s tím sice nesouhlasí, ale musí poslechnout. Celé to musí zachraňovat zkušený vrchní svým klidným a rozvážným přístupem. Přestože dostal výpověď, je celou dobu usměvavý, možná proto, že přinejhorším půjde do důchodu. Stojí při něm hubatá kuchařka, která si nenechá nic líbit a vše řekne komukoliv do očí. Jenom jsem nepochopil, jak může někdo dát hotel k soudu, protože si servírka nalíla víno. Je to taková televizní hra, která má své nudnější i zábavnější pasáže. ()

Reklama

Reklama