Reklama

Reklama

VOD (1)

Vzorná středoškolačka Emma se náhodou připlete k partě spolužáků, kteří se na cestě ze školy hecují, kdo přeleze plot ranče, kde chovají koně. Věci se trošku zvrtnou, a když dorazí policie, je to právě Emma, kterou zadrží, ostatním se podaří včas zmizet. Emma nikoho neprozradí a přijme trest v podobě veřejně prospěšných prací, které má vykonávat právě v ranči Red Bucket, kde se starají o nemocné a týrané koně. Ranč vede obětavá Susan se dvěma zaměstnanci – Kevinem a Lexi. Emmě se práce na ranči brzy začne líbit, spřátelí se s koněm Chance, který jí viditelně dává přednost před všemi ostatními, a když minou tři týdny jejího trestu, dochází na ranč dobrovolně dál, stará se o zvířata a začne se učit jezdit právě na Chanceovi. Ranč má ale finanční potíže. Susan obtížně shání peníze na jeho provoz od donátorů a odolává nabídce Wade Thomsona, o kterém se ví, že skupuje koně s vadami na aukcích a prodává je se ziskem do Mexika. Lexi se rozhodne zúčastnit jezdecké soutěže, v níž je hlavní cena dotována deseti tisíci dolary, a tajně doufá, že byt ranč mohla zachránit... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Celé je to vykalkulované, príliš ľúbivé a predstaviteľke Emmy som jej vzťah ku koňom ani na minútu neveril. Bez chytľavých emócii film v koníčkárskom subžánri nemá šancu, lebo konkurencia je obrovská. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda koně a tím pádem i filmy, které o těchto ušlechtilých zvířatech pojednávají. Tento snímek není z nejzdařilejších. Působí velmi amatérsky a nepřesvědčivě,  jak zpracováním, tak i hereckými výkony. Nemá to duši a emoce ani nepředstírá. Příběh mne zaujal, protože jsem něco takového sama zažila. Moje vnučka byla v deseti letech na příměstském letním táboře na ranči Kostelany a zůstala tam dodnes. Jezdila tam po škole téměř denně sedm let a my s ní. Našla si tam kamarádky, protože o koně se starají především děvčata. Spolu s nimi absolvovala Mistrovství republiky ve westernovém ježdění a letos dokonce i Mistrovství Evropy v Německu. Nevěřili byste, kolik venkovských usedlostí v našem okrese chová koně. Film nic moc, příběh uvěřitelný a koně krásní. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Já vím. Vidím na tom filmu jako "taky koňák" spoustu věcí ke kritice. Ale prosím, buďme shovívaví, ten film je zjednodušující pohádka s pozitivním cílem - přiblížit koníčky k lidem, kteří jsou mimo. A podle toho, že v US má mnohem větší ohlas, se mu to myslím i trošku daří. ()

Reklama

Reklama