foto

Anthony Crivello

  • nar. 2.8.1955 (63 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Emma's Chance
2013 Liberace! (TV film)
2007 Trade
2006 Holky v balíku
2003 Lovec vetřelců
Spanish Fly
2002 Fire
Hidden Agenda
2001 Texas Rangers
2000 919 Fifth Avenue (TV film)
Attention Shoppers
Geppetto (TV film)
1999 Glass Jar, The
1998 Maffiósso
Running Woman
1997 Alien Avengers (TV film)
Star Portal
1996 Den nezávislosti
The Glass Cage
Twisted
1995 Dillinger and Capone
Monster Mash: The Movie
1992 Bet, The
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Ztracený Capone (TV film)
1989 Kriminál
Otroci New Yorku
1988 Blue Jean Cop
Kouzelnice
Krokodýl Dundee 2

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
2012 Milionový lékař (TV seriál)
Off-Season Greetings (Part One) (S04E15)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Krev, pot a slzy (S01E14)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Strangled (S02E13)
Frasier (TV seriál)
Nezávazná známost (S11E05)
2002 In-Laws (TV seriál)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
No Compromises (S05E01)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Diktátor (S03E10)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Bad Timing (S05E04)
Hostile Takeover (S05E01)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Fame Us

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace