Reklama

Reklama

Nebezpečný host

Obsahy(1)

Rebecca je profesionální hlídačka domů a Lawrencovi si ji na pár týdnů najmou. Po jejich návratu se však žena stále nemá k odchodu... Na začátku filmu vidíme, jak se nějaká dívka vrací z vysoké na týden domů, ale tam objeví jen mrtvé rodiče. Ji i jejího přítele pak s největší pravděpodobností zabije dívka, která u jejích rodičů žila. Ta samá dívka se v další scéně dočasně nastěhuje do domu k Lawrencovým. Dívka se jmenuje Rebecca a je to profesionální hlídačka domů. Lawrencovi odjeli na chvíli do domu u jezera, ale nikomu tam není moc dobře, protože tam před rokem zemřela jejich starší dcera. Později se dozvíme, že se Lauren utopila, když pod ní praskl led. Lauren se byla po ledu projít se sestrou Amy, ale ta ji nemohla zachránit. Celá rodina je smutná, a tak se vrací domů dřív. Sara to volá Rebecce, která už dávno stihla prošmejdit celý dům a všechny rodinné fotografie. Sara nabídla Rebecce, aby v domě zůstala, dokud se nebude moct přesunout do dalšího domu, který má hlídat. Rebecca se snaží stát členem rodiny, ale Amy a Kyle jí moc nevěří. Saře ovšem chybí dcera a Rebecca to na ni hraje skvěle. Amy je vůči Rebecce velmi podezíravá a její obavy vzrostou, když Rebeccu pozná v jednom obchodě starší paní a osloví ji jménem Claire. Rebecca dělá, že paní nezná, ale v noci se do obchodu vrátí a zabije ji. Amy se pak od sousedky dozví, že jí Rebecca vyprávěla o sestře jménem Claire, kterou ztratila. Amy to nedá a začne googlovat. Narazí na článek o starším páru, který uhořel v domě. Po mrtvých zůstal syn, kterého Amy zkontaktovala. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk nemá sílu přepnout, tak se to přetrpět dá. Já jsem spíš celou dobu přemýšlela odkud znám představitelku matky a až teď jsem se dozvěděla, že je to Líza ze Soumraku mrtvých. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo je plný lidí semetrik ze Semetrikova, jako Rebecca, Sara, Claire a Amy. Že je neznáte? O nic jste nepřišli. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat, docela dlouho se buduje zajímavá atmosféra, bohužel škoda zcela předvídatelného konce- navíc zcela bez zápletky a s pár logickými kopanci - chybělo tam něco v tom smyslu, že opravdu měla dvojče, nebo byla zavřená v léčebně pro rozvojení osobnosti, prostě cokoliv netypického...40% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tv tuctovka, kloudný smysl postrádající, rádoby thrillerová, co je odpadově napsaná, zahraná a zrežírovaná, navíc si pohrává s myšlenkou o originálně natočeném filmu. Je zřejmé, že autorkou scénáře je žena, Marcy Holland, která je scenáristicky plodná. Jenže k režisérům posílá jen totální slátaniny, tahle je toho zářným příkladem. V popředí abnormálně debilní a ploché story stojí psychicky narušená dívka s dvojí identitou, která je profesionální hlídačkou domů a která se jednoho dne usadí v domě rodiny, která zažívá ztrátu dcery. Ta si byla jednou zabruslit se svojí sestrou a její brusle našli rybáři až na jaře. Pro rodinu je to samozřejmě obrovské trauma, které kupříkladu máma zažehnává restaurováním starého nábytku. Většina filmu je naprosto směšná a nudná. Po nekonečně dlouhých pasážích nudy se zjeví na scéně jakási bába, majitelka místního krámku, co neochvějně tvrdí, že skrytá psychopatka má jiné jméno a kdesi cosi, načež na povrch vypluje dávná tragédie, při níž uhořel jakýsi pár v důchodovém věku. Tragédie je to tak zdrcující, že nešlo se nad ní orosit až na chřípí nosu. Nudný ráz nebral konce, psychopatka šmejdila a šmírovala po domě, občas se záludným způsobem personifikovala do zesnulé dcery, druhá dcera pojala podezření, že s ní něco není v pořádku. Kdo to ještě neprokoukl, patrně zaspal. Patrně zaspal i režisér, neb ani finále nevalný průběh a úroveň ani o trošičku nepozvedlo. V akci byl sice k vidění váleček na nudle, nicméně celý střet byl nepochopitelně utnutý v nejlepším. "Nejlepší" tentokrát nevystihuje pravý výraz tohoto slova. A tak se lze jen dohadovat, jak to vlastně s psychopatkou dopadlo. Pochopitelně tou největší nekvalitou se blýskli i herci, respektive zejména hlavní herečka. Herecká kreace Ashley Dulaney byla maximálně otravná. Hlavně slechy trpěly z dabingu Mariky Šoposké. Ani Malvína Pachlová nijak neexcelovala. Za v thrillerech málo propíranou profesi hlídačky domů, kuchyňský váleček, pěkný poster k filmu a pohlednost Shelby Young by se dal udělit i pochvalný řádek, jenže celkově by to nemělo žádný význam, protože tenhle film v sobě sdružuje vše otřesné. 0/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama