Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsou zvraty tak originální, nebo vlastně úplně očekávané? Ono je to vlastně jedno, protože divák bude tak fascinován dementností celého filmu, stejně jakožto zdánlivou nesoudností při rozhodnutí něco takového veřejně prezentovat, že se nechá ochotně fascinovat mizerným herectvím, slabomyslným dialogům i nejhůř natočenými scénami v historii filmu. Protože pobavení je královské. ()

Wlczak odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, vubec... zasmal bych se morbidnimu, uchylnymu, cernymu vtipu kdyby ale byl vtipnej. Tohle je neco tak trapnyho, ze bych si nejradsi nechal zaplatit za 40 minut zivota, ktery jsem u toho ztratil. Fakt shit shitu... tohle by natocil i kid ze zakladky na svuj sonyericson a pritom by pohonil zizalu dosahujici rozmeru embria.. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně zábavné s nabitými a údernými hláškami, nechybí ani dostatek zvratů a chytrých překvapení. Technické možnosti měly svoje limity, ale jsou v rámci mezí v pořádku a zážitek mi nezkazily. Svoje limity naopak neukázali ,,herci", kteří dokázali neustále cedit hlášky a zůstat ve správných pózách. Konec je taky parádní, ale zapadne v důsledku jednoduchostí, které sice pobaví, ale zároveň ho přebijí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od posledního počinu romantika Pohla uplynulo 6 let a na filmové kvalitě snímku je to dost znát. Snímek se samozřejmě drží osvědčeného schématu, ale každičký záběr působí tak nějak profesionálněji. Dokonce i humor se mi zdá být propracovanější. Místy je k zaznamenání i jakýsi náznak děje. Herci jsou solidní. Opět nechybí alkohol, drogy, trvale opálení spoluobčané, bitky...zkrátka věci, které člověk potkává denně. Právě s určitým mírným nárůstem profesionality se mi humor zdál býti mírně utlumeným ve srovnání s předchozí tvorbou. Dost lidí, povětšinou čůráků, se zde má tu drzost otírat o neotřelý závěr, respektive jedno mírné překvápko. Mě překvapivá závěrečná odbočka od očekávaného průběhu naopak potěšila a nově vzniklé situace z ní plynoucí mě pobavily. Já dostal to, co jsem dostat chtěl. Zvláštní poklonu bych vyzdvihl Pohlovi seniorovi za jeho pravidelný příval homo vtipu. Nezbývá, než si tiše přát, aby tento snímek nebyl z režisérské dílny autorův poslední. Film je volně ke zhlédnutí třeba zde. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)
  • Když Kamil cvičí v posilovně, můžeme díky zrcadlu za ním vidět kameramana. (ČSFD)
  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)

Reklama

Reklama