Reklama

Reklama

Superchlapi

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2016, 50 min

Kamera:

Martin Hes

Obsahy(1)

Sledujte příběhy chlapíků, kteří se rozhodli změnit svůj život a něco si dokázat. A to v rekordně krátkém čase se připravit na náročný triatlonový závod. Každý z nich má jiný příběh, motivaci i zázemí. Přesto jsou jeden tým. Uvidíte nejen sportovní výkony, ale hlavně příběhy ze života obyčejných chlapů. Superchlapy čeká první trénink. A počasí jim nepřálo. Jak si poradí s vražedným kopcem, mrazem, závějemi sněhu, ale hlavně nesmlouvavým trenérem? Nenechte si ujít jediný seriál, ve kterém uvidíte jenom opravdové chlapy! (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když přehlídnu jednoznačně pro diváka hranou výplň (v seriálu o sportovní přípravě je mi u prdele, kdo vyčistil minibar, nebo jak kdo vychází s přítelkyní), a fakt, že kromě policisty Kuby jsou tam všichni tak inteligentní, že mít je u barový stoličky, jebne mi z těch keců, tak musím říct, že mě Superchlapi hodně baví a absence nového dílu předminulou neděli mi způsobila větší absťák, než Slepičkovi nedostatek karbanátků. Trenérský ansábl je parta sympaťáků, kteří vědí, o čem mluví a dokázali by k větším výkonům nakopnout i mě. Velkou radost mi při sledování přináší rozmanitost tréninků, kde se nezapomíná ani na funkční tréninky a posilování nad rámec triatlonových disciplín, takhle to má být, pohyb má být všestranný a v tomhle vidím velké plus oproti podobné reality show "Parta Maraton", kde se v přípravě na maraton neřeší ani strava ani sport, ale opravdu čistě jen ten běh. Ještě víc bych se zaměřila čistě na přípravu a stravu, protože i člověk, který se těmhle věcem dlouhodobě věnuje může od trenérů při sledování pochytit nějakou tu užitečnou informaci nebo motivaci, a ubrala bych balastu, který pořad spíše poškozuje (poslední epizoda a výlet za vzdávajícím se Slepičkou byl hodně natahovaný a ve výsledku už i trapný, střihači asi usnuli na vavřínech), jinak spokojenost. Edit 28.6.2016 - po návratu z dovolené doháním poslední díly, abych zjistila, že pořad je už fakt spíše bulvár na úkor sportu, hodný i toho odpadu. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Po pilotu velká spokojenost. A zároveň překvapení. Nečekal jsem nic, byl nezájem, ale první díl velmi navnadil. Komentáře jsou skvělé, stejně jako podkresová hudba - bezvadně brousí ega (hlavně Sexy Boy od Air a X-Files theme sedli přesně), zajímaví rozmanití soutěžící, trenér sympaťák. Ke konci čekám i velké emoce, teď je hlavně radost to sledovat. Vypadá to po dlouhé době na další moji pravidelnou zastávku u televize. Zatím 80% ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nešlo ani tak o sportovní výkony, než o to, jak se s tím lidé poperou. Se sportovně laděným pořadem to mělo pramálo, sem tam si zaplavali, sem tam nějaký záběr na kolech, ale jinak šlo hlavně o sondáž do psychiky těch lidí. Dal bych tomu dva, ale za hašteřivý kolektiv a Jardu Slepičku dávám tři hvězdičky. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vzali koncept streamovýho pořadu Zpátky na vrchol, pozvali tam nějaký strejce a dali tomu bulvární nádech. Takže televizní klasika "uchopíme to po svým". Zpátky na vrchol jsem měl rád, byl to super pořad, kde se dávaly rady a tipy, jak pracovat se svým tělem. Tady je to spíš trochu na pozadí a vystrkujou se do popředí takový věci jako, kdo chodí tajně kouřit, i když by neměl, nebo kdo vychlastal minibar a nezaplatil za to. Achjo... nebýt tady toho marasmu, hodnocení by mohlo být vyšší. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo tu zmínil "Zpátky na vrchol", já bych šel ještě o pár let zpátky k "Peklu s Landou" - obojí je ale lepší. Přesto všechny spojuje ta zbytečná dementní výlevně-emocionální stránka. Asi se do světa současných soutěžních pořadů nehodím. Místo sportovních (kuchařských, pěveckých a dalších) výkonů je to jen přehlídka demence, arogance a egoismu. Abych byl objektivní, musím uznat, že ty drobné sportovní vsuvky nejsou špatné. Postřehy trenéra/fyzioterapeutky/výživové poradkyně(nebo co to bylo) mají i nějakou hodnotu, ale vše to sráží hluboko pod jednu hvězdu ta kvanta keců, pomluv a hodnotných komentářů partnerek (zvláště jedné). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama