foto

Martin Hes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Román pro pokročilé

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2019 The Voice Česko Slovensko (TV pořad)
2018 Štiky (TV pořad)
2016 Mise nový domov (TV pořad)
Superchlapi (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Váš Prima Receptář (TV pořad)
2015 Vychytávky Ládi Hrušky (TV pořad)
2013 Polopatě (TV pořad)
2010 Hledá se táta a máma (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)
2001 Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace