Reklama

Reklama

Superchlapi

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2016, 50 min

Kamera:

Martin Hes

Obsahy(1)

Sledujte příběhy chlapíků, kteří se rozhodli změnit svůj život a něco si dokázat. A to v rekordně krátkém čase se připravit na náročný triatlonový závod. Každý z nich má jiný příběh, motivaci i zázemí. Přesto jsou jeden tým. Uvidíte nejen sportovní výkony, ale hlavně příběhy ze života obyčejných chlapů. Superchlapy čeká první trénink. A počasí jim nepřálo. Jak si poradí s vražedným kopcem, mrazem, závějemi sněhu, ale hlavně nesmlouvavým trenérem? Nenechte si ujít jediný seriál, ve kterém uvidíte jenom opravdové chlapy! (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo tu zmínil "Zpátky na vrchol", já bych šel ještě o pár let zpátky k "Peklu s Landou" - obojí je ale lepší. Přesto všechny spojuje ta zbytečná dementní výlevně-emocionální stránka. Asi se do světa současných soutěžních pořadů nehodím. Místo sportovních (kuchařských, pěveckých a dalších) výkonů je to jen přehlídka demence, arogance a egoismu. Abych byl objektivní, musím uznat, že ty drobné sportovní vsuvky nejsou špatné. Postřehy trenéra/fyzioterapeutky/výživové poradkyně(nebo co to bylo) mají i nějakou hodnotu, ale vše to sráží hluboko pod jednu hvězdu ta kvanta keců, pomluv a hodnotných komentářů partnerek (zvláště jedné). ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Bez konceptu, bez schopnosti zaujmout. Například jeden celý díl byl o tom, že jeden z účastníků nepřijel na sraz, aby se zúčastnil tréninkového závodu, tak se všichni spontánně rozhodli, že se za ní vydají na dlouhou cestu (na trénink se vysrali), aby ho přeci jen přemluvili. Marně, stejně se jim na to vysral a to bylo celý. Paráda. Česká reality show si sáhla na dno, ale přeci jen si ještě nechávám rezervu. ()

Reklama

dan4815 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nešlo ani tak o sportovní výkony, než o to, jak se s tím lidé poperou. Se sportovně laděným pořadem to mělo pramálo, sem tam si zaplavali, sem tam nějaký záběr na kolech, ale jinak šlo hlavně o sondáž do psychiky těch lidí. Dal bych tomu dva, ale za hašteřivý kolektiv a Jardu Slepičku dávám tři hvězdičky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Proč čtyři hvězdičky? za A) Jsem podobným "mužem z uličky Hypermarketu", který se pokouší posouvat své limity i když ví, že olympijské zlato se mu na krku nikdy houpat nebude. A za B) jsem zkrátka ulétnutý na reality-show.....ano, sleduji nebo sledoval jsem Výměnu manželek, Farmu, Vyvolené, Prostřeno a další podobné exhibice lidských charakterů. Kombinací A a B získáme C, televizní pořad, který mi zkrátka svou strukturou sednul. Nečekejte žádné přínosné minuty, co se týče Vašeho novoročního předsevzetí ohledně nové životní cesty plné krve, potu a odříkání....tohle je bulvár podle daného scénáře....a já do tohodle televizního bahna zapadl až po ramena. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Po pilotu velká spokojenost. A zároveň překvapení. Nečekal jsem nic, byl nezájem, ale první díl velmi navnadil. Komentáře jsou skvělé, stejně jako podkresová hudba - bezvadně brousí ega (hlavně Sexy Boy od Air a X-Files theme sedli přesně), zajímaví rozmanití soutěžící, trenér sympaťák. Ke konci čekám i velké emoce, teď je hlavně radost to sledovat. Vypadá to po dlouhé době na další moji pravidelnou zastávku u televize. Zatím 80% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama