Reklama

Reklama

Úspěch, nebo fiasko?

(pořad)
  • USA Flip or Flop
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2013, 25 min

Účinkují:

Heather Rae El Moussa

Obsahy(1)

1. Nervozita z velkého nákupu: Tarek a Christina El Moussovi investují veškeré své úspory do koupě domu, aniž by předtím viděli jeho interiér.
2. Zpustošený dům: Tarek a Christina El Moussovi zjistí, že někdo úmyslně poničil dům, který si spolu vyhlédli.
3. Nepraktický půdorys: V kalifornské Yorba Lindě se Tarek a Christina El Moussovi zaměří na nemovitost, která byla zabavena bankou.
4. Černá díra na peníze: Tarek a Christina El Moussovi si uvědomí, že jejich nemovitost, kterou si nedávno pořídili, je černá díra na peníze.
5. Dům poničený vodou: Tarek a Christina El Moussovi musí koupit dům, aniž by měli možnost zjistit rozsah škody způsobené vodou.
6. Záchrana domu ve španělském stylu: V kalifornské Santa Aně navštíví Tarek a Christina El Moussovi dům, který byl zabaven bankou. Tato nemovitost z 20. let byla postavena ve španělském stylu.
7. Z lehkých úprav noční můra: Tarek a Christina El Moussovi objeví dům v kanadském Ontariu, který se draží v aukci.
8. Sázka na bungalov: Tarek a Christina El Moussovi mají 30 dní na rekonstrukci a prodej bungalovu v kalifornském městě Whittier.
9. Nešťastný nákup: Tarek a Christina El Moussovi získají na aukci nemovitost v La Miradě a snaží se ji zrekonstruovat.
10. Kosmetické úpravy: Tarek a Christina El Moussovi vsadí na dům se čtyřmi ložnicemi a bazénem. Dům se nabízí v rámci krátkého prodeje.
11. Dům s výhledem: Tarek El Moussa požádá svou matku, aby mu půjčila na modernizaci špičkového domu s krásným výhledem.
12. Hrůza v podobě toxické plísně: Hlavní koupelnu pokrývá toxická plíseň, kterou musí Tarek a Christina El Moussovi odstranit.
13. Držíme krok: Tarek a Christina El Moussovi se chystají zmodernizovat dům z 60. let v kalifornském Fullertonu. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Kratinké díly o manželském páru, který renovuje domy a předraženě je prodává, sice je fascinující sledovat přeměnu in- a exteriérů, zvlášť u amerických domů, čti sbírky prkýnek, latí a překližek, zato zhnusující podnikatelský přístup a stálé se vychloubání typu: "My neseme hrozně velké riziko, jaká to oběť!" Ženská vyložene nesnesitelná blondýna s pár chlupy na hlavě. ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Protagonisti otravni, ale inak je zaujimave pozorovat premenu a vnutornosti domov. Vela dramy o nicom, 20-minutovy format je tak akurat a zistite, ze ked vrazite peniaze a vyberiete cokolvek trochu vkusne, tak sa to neda pokazit. ()

Reklama

Reklama