Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


Happy Finnish Christmas (S01E06)

(epizoda)
  • USA Happy Finnish Christmas
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 1 h 1 min

Obsahy(1)

Grand Tour cestuje za Severní polární kruh do finského Kakslauttanenu – oblasti věčného ledu. Richard Hammond je potěšen uvedením modelu Ford Mustang na britský trh a rozhodne se americký sporťák vyzkoušet v praxi. Radost mu však překazí Jeremy Clarkson, který zasedne za volant Fordu Focus RS, aby poukázal na nadřazenost Evropy. James May mezitím zavzpomíná na epickou bitvu mezi Fordem a Ferrari během závodu v Le Mans. (HellFire)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný vánoční výlet do Finska. Většina dílu se táhne v rytmu nelítostného srovnávání Mustanga s Focusem, které se nakonec bohužel neobejde o pravidelnou dávku keců špekouna. Prostor dostane i troška historie. Konkrétně boj na život a na smrt mezi stájemi Ferrari a Ford odehrávající se formou vytrvalostního závodu 24 Heures du Mans. Především se však divák konečně dozví, kterou čokoládovou tyčinku v autě nikdy nekonzumovat. Nejvtipnější však byly tipy na dárky s GT tématikou. Škoda, že jsem na díl koukal až po Vánocích. Lepší 4 *. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mírném polospánku dokoukávám tuto epizodu. Najednou vidím ty zajímavé dospělácké hračičky a probouzím se. Epizoda ukazuje mimo jiné debatu o sušence, Mustangu, Fordu a Ferrari. Opět oddychový a vtipný díl. ()

Reklama

Reklama