Reklama

Reklama

Přetvářka

  • Estonsko Teesklejad (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna s Johanem tráví dovolenou v luxusním přímořském domě svých přátel, kde se snaží zachránit upadající vztah. U moře potkávají zraněnou ženu s jejím manželem a nabídnou jim přístřeší. Pomoc se ale rychle mění ve zvrácenou hru, když si Anna s Johanem uvědomí, že mají s novým párem až podezřele mnoho společného. (Febiofest)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Hodně bergmanovské a hodně dobré. Kdyby se Ingmar narodil o padesát let později, takhle nějak mohly vypadat jeho současné filmy. Možná by si dal trochu víc práce s herci, aby je přiměl vycizelovat jejich výkony (protože v tom byl nepřekonatelný mistr), ale ani za úroveň Přetvářky v této podobě by se rozhodně stydět nemusel. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jak kdybych koukal na bandu debilů, kteří se motají v architektonicky jedinečné budově, která má dotvořit určitou atmosféru s inteligentním nádechem. O to více mě mrzí, že tuto hámotinu má na svědomí Estonsko, Lotyšsko a Litva, které mě filmařsky za jiných okolností dost zajímají. Škoda. ()

Reklama

Baldrick 

všechny recenze uživatele

Ale jó, slušný televizní sryler (natočený tak nějak filmově). Intenzita kolem 65%. Jako debut nadějné, jisté prvky potenciálu tu jsou... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

asi můj první estonský film a zklamání..Sice točeno v pěkných exteriérech dobrá byla i hra kamery s odrazy ve skle podle mě ti pošahanci byli majiteli domu,nikde fotky a ta fotka nahaté baby bez obličeje byla taky jakoby nastrčená.Když není popelník dá se cigarete típnout i jinak.... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama