Reklama

Reklama

Váš Prima Receptář

(pořad)
  • Česko Receptář prima nápadů

Obsahy(1)

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ nabízí divákům osvědčené rady, trendy, sezónní tipy pro zahrádkáře, chovatele i kreativní nadšence. Role hlavního moderátora se zhostí herec Václav Postránecký, který divákům každé nedělní poledne představuje tři zajímavé hosty a nabídne tři reportáže. Kromě odborníků, zahrádkářů a milovníků ručních prací má v pořadu svoji rubriku také Václav Větvička, český botanik a popularizátor vědy. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za již zesnulého Václava Postráneckého, který se tomu (zahrádkářství, pěstování) snažil vrátit tvář, ale „Béďa Trávníček“ byl jen jeden. Potom co to převzal Oldřich Navrátil, už to není ono. Ta druhá je za několik opravdu zajímavých reportáží, které zaujaly i mne samotného (panelákového povaleče), který tu a tam jede pomoci rodičům na chalupu… ()

Posheidon 

všechny recenze uživatele

Pořadu hvězdička, kabrňák Václav Větvička, botanická jednička ;-) Vždycky jen přepnu, zda už byl, pokud nebyl, tak počkám a po něm přepínám dál. :-D ()

Galerie (2)

Související novinky

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama