Reklama

Reklama

Visací zámek - Traktor

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 1993, 2 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jede traktor, je to Zetor, jede do hor orat brambor." Od první chvíle, kdy jsem uslyšel toto zásadní sdělení, mi bylo jasné, že tohle je něco s velkým Ň. V české punkové historii zkrátka nevidím lepší odrhovačku a kdyby k ní byl prostý koncertní klip, tak by má spokojenost byla maximální. Místo toho je koncert přerušován prostřihy jedoucích traktorů, Everestu, demonstrací nebo dokonce ukázkou z klipu k Hymně šibeničních bratří. To je škoda, ale vzhledem k nehynoucí slávě Traktoru to nehodlám řešit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobná skupina Visací Zámek je legenda českého punku. Dali sa do hromady v roku 1982 a sú bez prestávky aktívni dodnes. Zaujímavosťou je že počas svojej kariery nikdy nezmenili zostavu (Haubert - spev, Pixa - gitara, Rut - gitara, Šťástka - basa, Pátek - bicie). Pieseň "Traktor" je ich najznámejšia a najpopuránejšia skladba. Či aj najlepšia o tom by som dlho polemizoval. Ale jednoznačne je to hit. Neviem si predstaviť ich živé vystúpenie na ktorom by nezahrali tento titul. Oficiálny video klip ku tejto punkovej pecke chytil rokmi tú správnu old schoolovú patinu. Punk´s not dead, vy volové! **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spriemerujem videoklip dobový a videoklip rok 2018. Za tri. Rozumné. Vzhľadom na to, že ten prvý bol len divočinou poskladanou z náhodných koncertných záberov a nejakej ten ´´kriminality mládeže´´, kým ten druhý má skvelé režijné vedenie a štedrejší rozpočet. ()

Reklama

Reklama