Reklama

Reklama

Don't Fuck in the Woods

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka kamarádů, kteří právě dokončili vysokou školu, se vydává kempovat do lesů s vidinou velkých oslav a s nimi spojenými sexuálními hrátkami. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ovšem v lese nežilo krvežíznivé monstrum, které podobné návštěvníky nemá v oblibě. (Hernycztek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký levný a nezávislý film „Don't Fuck in the Woods“ neexceluje vlastně v ničem. Až na pár těch pěkných prsou. Ta jsou zde opravdu některá moc hezká a pěkně se na ně kouká. Ale to je všechno. Příběh je nesmírně jednoduchý, hodinová stopáž je natažena dlouhým úvodem s „produkčními společnostmi“ a konec zase o „bonus“ v podobě bloopers. Ani ty nejsou vtipné. Tenhle film se minul účinkem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle low soft porn Horory a to co jsem očekával, že dostanu, to jsem taky dostal. Lehounce zábavnou, amatérskou zabíjačku, plnou nahoty + několik sex scén. Ten úvod nebyl vůbec špatný ! Jinak jasně, o nějakém Gore se nedá moc mluvit, ale úplně nejhůř ty mordy natočené nejsou - top scéna za mě - utrhnutí penisu. Holky tu moc pěkný sice nejsou, až na tu jednu lesbu (poster), ale každá ukáže kozy (sem tam i něco víc), no kromě té tlusté máňi, ta je neukázala, díky bohu. A to monstrum, taky nevypadalo úplně špatně. Tvůrci na kontě nemají nic většího, většinou zapadlé kousky, které asi jentak neuvidíme, každopádně, bylo vidět, že to jsou Hororový nadšenci a natáčení byla určitě zábava. V kategorii amatérských slasherů, proč ne. Hodnocení zatím mezi 2 - 3, ještě odpoledne zkouknu druhý díl. - po zhlédnutí dvojky, zvedám tady ze 2* na 3*. (55. hodnocení) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Podstatne horšie ako dvojka. Tu sa mi zdá, že tvorcovia ešte hľadali smer a hnusná gumená príšera ešte len bezcieľne chodila po lese a vrázdila sexu chtivých výletníkov. V dvojke už bol i naznak nejakého príbehu, ale tu sa len jeb..o alebo bezducho umieralo. Žiadne napätie a aj gore bolo málo a neskutočne lacné. Bolo vidieť, pred záverečnými titulkami,  že herci si natáčanie užívajú. Len škoda, že ja som si neužíval tento nezáživný a všedný brak. Aspoň keby herecky boli sympatické a malo sa na čo pozerať, ale ani to sa tu nekonalo, práve naopak, totálne nesympatické až hnusne indivíduá. Po dvojke som si myslel, že viem do čoho idem, ale aj tak ma to prekvapilo amaterizmom a aj fádnosťou. Tak tomuto nepodarku môžem streliť len 1*, na viac sa určite nezmohol. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ja sa už takýmto nízkorozpočtovým brakom zvyknem vyhýbať, pretože obyčajne nie sú hodné času bežného smrteľníka, no v tomto prípade ma zlákal ten roztomilý názov, retro prísľub a krásna minutáž okolo hodiny čistého času. A našťastie to stálo za to a tú hodinu som sa naozaj bavil. Vidieť to na plátne, tak dám možno aj 4*, no premietačka sa mamke pokazila ešte keď som bol malé decko. Ale pozor, kurva, pozor; je to naozaj iba pre nadšencov starších, jednoduchších camp slasherov a adekvátneho humoru. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Šesť kamarátov sa vyberie na výlet do lesov. To však bola chyba, pretože v lesoch sa skrýva netvor, pre ktorého je nadržaná mládež tou najoblúbenejšou korisťou. - Dopadlo to o trošku lepšie, než som očakával. Už podla názvu je jasné, že to bude poriadne uletené a je to pravda. Vzhladom k nízkemu rozpočtu to ale vyzerá snaživo a je to aj celkom zábavné, takže tá hodina celkového času ubehne celkom rýchlo. Ak by niekto mal velkú chuť ukázať svoje prednosti pred kamerou, tak tvorcovia práve zháňajú casting pre sequel, takže máte možnosť. + herec z Jersey Shore Massacre, The Divine Tragedies, Night of the Living Deb a The Devil's Domain + herec z The Funhouse Massacre ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Matared)
  • Natáčení bylo pozastaveno poté, co bylo poškozeno sršní hnízdo a jeden z herců musel být hospitalizován v nemocnici. (Kudly4)

Reklama

Reklama