Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina troch mladíkov plných sily a smädu po ženských telách sa preháňa na motorkách krajinou. Znásilňujú ženy, páchajú výtržnosti a utekajú polícii. Zbitá a znásilnená žena doktora - veterinára, v manželovi prebudí túžbu po vendete! Začína sa štvanica veterinár verzus zločinci. (brutale)

Recenze (11)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Me prvni setkani s Meyerem a netvrdim ze posledni... Zjistil jsem, ze jsme oba hornaci, i kdyz pravda Russ jenom s malym H a ja jsem se za CELY film nedockal jedineho odhaleneho naderka, coz je podvod na divakovi, protoze ty ctyri tygrice si o to primo rikaly... Jinak celkove pusobi film schematicky smesne (Easy rider na "pionyrech", zapasy, umrti) ale kamera a hudba to jakz takz drzi po hromade. No a nad vodou to drzi hlavne baby! Jinak je to sila blbost! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Trochu surová dráma o znásilňovaní,vraždách a pomste.A nie je až taká výstredná ako ďalšie filmy od Russa Meyera.Film je robený osobitným štýlom,ktorým bol Russ Meyer známy.Dej je dosť jednoduchý,gang,ktorý sa skladá z troch motorkárov,ktorý znásilňujú ženy,občas aj niekoho zamordujú.Ale keď znásilnia ženu veterinára,ten sa rozhodne pomstiť.Ženy ktoré hrajú vo filmoch tohoto režiséra nemusia mať ani nijaký zvlášť herecký talent,ale musia byť urastené s veľkými prsiami a musia vedieť poriadne vrtieť zadkom.Není to iné ani v tomto filme.Celý film sa odohráva v púštnej oblasti.Tento film bol vlastne predzvesťou následujúceho filmu Faster,Pussycat!Kill!Kill!,kde už neboli gangstry,ale gangsterky,akože ináč,samozrejme tiež s veľkými nárazníkmi. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kozatý baby tam jsou, ale jelikož jsou teprve léta šedesátá, tak se žádného odhalení nedočkáme. Příběh je jednoduchej, jak facka a herecký výkony hodně blbý, naštěstí u těch ženskejch to neva. Hudba je supr, líbila se mi ta brnkavá melodie motorkářů, ale i "romantický" ságo. Ale i filmově to není úplně k zahození a má to svoje momenty. Je to občas pěkně nasnímaný a takový sání jedu z rány se taky povedlo. ()

Bláža 

všechny recenze uživatele

Typický Russ Meyer - přes hrudník velmi vyvinuté slečny a trocha bezúčelného násilí. Tři "motorkáři" bezdůvodně přepadnou a znásilní dívku, v čemž pak pokračují ještě několikrát, situace se vyhrotí, sami mezi sebou se nepohodnou, načež největší "Motorpyscho" dokonce zastřelí svého komplice. Film v podstatě nemá ani pořádný příběh - jen série událostí (ve kterých vždy figuruje prsatá dívka a násilí), herecké výkony příšerné (dokonce tu vystupuje sám Russ Meyer) a velmi návyková infantilní muzika. Ale přesto všechno jde o zábavnou podívanou. S filmu je jasně cítit chuť točit filmy, to nadšení by se dalo krájet. Zkrátka podobný případ jako Ed Wood. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jak už napsal Bláža typický Russ Meyer proslulý milovník žen a především obřích ňader které vystavovali jeho herečky vždy s takovou chutí na filmovém plátně a nejen tam ! Viz např. filmy (Lorna, Mudhoney). Motor-psycho je typický akční sexploitation (rychlokvaška), určený především pro rychlou spotřebu v různých auto-kinech nebo na soukromých večírcích. Trochu mi připadal i jako taková primitivní odnož (předchůdce) "road-movies" filmů 60. let ale i začátku pozdější exploitation/bikerské vlny (68-69). Film je o mladé bikerské bandě všelijakých násilníků a kriminálníků která se dopouští, nejraději vždy za zvuků svých řvoucích motorů na svých kárách sexuálních a násilnických výstřelků. Jejich vůdcem při těchto zvrhlých hrách byl chorý veterán z Vietnamské války. Posléze po natočení tohoto snímku se R. Meyer specializuje na lehký pornografický žánr, v němž obvykle velice plytký děj chabě spojuje scény plné sexu a násilí viz. např. Faster,Pussycat ! Kill! Kill! a třeba Vixen. Řekl bych že v šedesátých letech je tento tvůrce málo úspěšný a jeho snímky vzbuzují opravdu jen málo pozornosti, zatímco v sedmdesátých a v osmdesátých letech si získává postupně stále větší a větší publikum, protože se svým vyhraněným stylem zásadně liší od svých kolegů... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama