foto

Alex Rocco

  • nar. 29.2.1936
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 18.7.2015 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Silver Skies
The Other
2014 Scammerhead
2013 The House Across the Street
2011 And They're Off
Batman Rok jedna
2010 Now Here
2009 Ready or Not
2006 Dokažte mi vinu
Jam
Sejmi eso
2005 Šílená láska
2004 Restive Planet
2003 Job
2002 Country Bears
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Face to Face
Svatby podle Mary
2000 Last Producer, The
1999 Drsňák Dudley
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1998 Sbohem lásko
Život brouka
1997 Prostě piš
1996 Dead of Night
To je náš hit!
1995 Chyťte ho!
1994 Let holubice
1993 Kořeny zla (TV film)
Sňatek s mafií (TV film)
1992 Boris a Nataša
Please Watch the Jon Lovitz Show (TV film)
1991 Nežádoucí láska (TV film)
Papežem proti své vůli
1990 Jak zavraždit milionářku (TV film)
Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder, A (TV film)
1989 Sni svůj krátký sen
Wired
1988 Dáma v bílém
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 P.K. and the Kid
Vyšší škola strachu
Život s kapelou
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Braker (TV film)
Dostanu tě!
Stick
Stiffs
1984 Velký závod 2
1982 Bytost
The First Time (TV film)
1981 Nikdo není dokonalý
1980 Herbie a poklad Inků
V roli kaskadéra
1979 Hlasy
1978 Grass Is Always Greener Over the Septic Tank, The (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
Rabbit Test
1977 Fire Sale
1975 A Woman for All Men
Blue Knight, The (TV film)
Hearts of the West
Hustling (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
Three for the Road (TV film)
1974 Freebie and the Bean
Three the Hard Way
1973 Bonnie's Kids
Detroit 9000
Na šikmé ploše
Přátelé Eddieho Coylea
1972 Brute Corps
Kmotr
Stanley
Un homme est mort
1971 Wild Riders
1970 Blood Mania
1968 Bostonský případ
1967 Masakr na svatého Valentýna
1965 Motor Psycho

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Na rozcestí (S02E04)
Andělé smrti (S02E02)
další epizody (4)
2012 Město divů (TV seriál)
Tvrdý dopad (S01E06)
Hrad z písku (S01E03)
Mezi žraloky (S01E02)
další epizody (4)
2011 Epizody (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Wedding Bells, The (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Angry Beavers, The (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Představují se Itchy, Scratchy a Poochie (S08E14)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Den, kdy zemřelo násilí (S07E18)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
George Carlin Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Za všechno může televize (S02E09)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Best of Times, The (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace