Reklama

Reklama

Kung Fu Traveler

  • Čína Gong fu ji qi xia (více)
Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Zemi v budoucnosti napadnou mimozemšťané a lidstvo je proti nim bezmocné. Zbraně je nezabijí a ani lidmi vyvinutí roboti si s nimi neporadí. Až jednoho dne se důstojníkovi Čchen Chuovi (Tiger Chen Hu) podaří mimozemšťana porazit pomocí kung-fu. Jelikož je ale kung-fu již téměř zapomenuté, rozhodne se velení ve snaze zabránit mimozemské invazi poslat do minulosti robota, který se naučí kung-fu přímo od mistra a poté své poznatky předá prostřednictvím ukrytého čipu do budoucnosti. (LangiJ)

(více)

Recenze (6)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to překvapilo, podle hodnocení a komentářů jsem to čekala horší. Dalo se na to koukat a část v historické Číně byla fajn, až teda na závěrečnou bitvu s "vizuálními efekty". To byl trapas a sráželo to celý film do céčkový kategorie. Dalším úletem byl hlavní záporák. Se divím, že přes to svý háro něco viděl, když bojoval. Už se fakt těším, až v nějakým čínským filmu uvidím normálního padoucha. Jinak souhlasím s názorem Tuaxe, že existuje spoustu horších filmů, takže taky 2*. ()

Reklama

salfa72 

všechny recenze uživatele

Ačkoli zbožňuji asijské filmy, tady jsem měl co dělat, abych tomu nedal odpad. Dopředu jsem věděl do čeho jdu, že trikové scény nejsou nic moc a vypadají jak z nějaké počítačové hry, přesto jsem se nestačil divit, co vše je možné natočit. Aby triky vypadali dobře, musel by být rozpočet filmu minimálně 150 milionů dolarů a víc, proto jsem při hodnocení nad nimi přimhouřil oko (spíš obě dvě). Nejvydařenější akční scéna byla ta, v které Jie vyhodí tábor Francouzů do povětří. Kdyby takhle vypadaly všechny scény s výbuch (místo těch trapných CGI efektů), tak by mohl film vypadat mnohem lépe a být dokonce v červené barvě. Tvůrci měli efekty více šetřit a spíš se věnovat více tréninku kung fu a vztahům mezi hlavními postavami. Ani herecké výkony většiny herců nebyly bůh ví co, jediné postavy, které jsem si ve filmu oblíbil byl mistr jižního kung fu Zhou Chenlin a jeho dcera. Děj nebyl nijak originální a co je horší, byl až moc předvídatelný. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Digitál strašný. Ale kung fu kupodivu dobře nasnímané a pěknou choreografií. Za to kung fu dávám tři. Za zbytek jednu hvězdu. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

...alebo ako zem za 100 rokov napadli mimozemstania a jedine co na nich plati je hand to hand combat a tak poslu robota cislo 1 do 1885, aby sa naucil kung fu od majstra juznej provincie a poslal cip do buducnosti.. odhladnutim od pochybnych casovo dilatacnych problemov a paradoxov je to slabe, kung fu je nemastne neslane, strihane a cgi tiez nie su bohvie ake. (1 emocionalny algoritmus z 5) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama