Reklama

Reklama

Provedu! Přijímač

(seriál)
  • Česko Provedu! (více)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Děj sedmidílného docusoapu se odehrává v průběhu podzimu 2015, během výcviku v přijímači. Příběh rekrutů – zájemců o práci vojáka z povolání – zachycuje vojenskou přísahu 28. října 2015 a vrcholí Vánocemi 2015. Součástí děje jsou i retrospektivy odkazující k úplnému začátku mise, k letním přijímacím testům. Prostor dostanou i výpovědi uchazečů, kteří náročným sítem výběru neprošli. V říjnu přicházejí rekruti na tříměsíční přijímač do Vyškova. Zájemci o práci v armádě přicházejí do zcela nového prostředí, daleko od svých domovů. Dva štáby zachycují život vybraných rekrutů na jejich cestě výcvikem ve vojenském přijímači. Součástí natáčení jsou i návštěvy v rodinách rekrutů. Dojdou všichni naši hrdinové do cíle? Kdo vydrží a kdo výcvik vzdá? Získají rekruti nové zaměstnání a nový pohled na svůj život? Změní je náročné tři měsíce? A jejich rodiny? Dostanou se po slavnostní přísaze ke svým budoucím oddílům? Nebo se vrátí zpět do civilního života? (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele v.indruchova k tomuto seriálu (4)

Provedu! Přijímač (2017) 

Mě tento dokument prostš hned zaujal a těšila jsem se na další. V mé halvě neutále lítají otázky a tady dostávám odpovědi jaké by to bylo. ()

Čelem vzad (2017) (E01) 

Nejsu žádné drsňák tak možná mne toto již během pár minut zaujalo. V toto díle jsem si hned udělala 25 sedů lehů. Jsem zvědavá jak to v této profesi vypadá již od začátku. ()

Přísaha (2017) (E03) 

Prostě mě to baví a těším se na další. Hold někteří na to mají někteří ne. Není třeba oklamávat sebe nebo ostaní. A konečně vědět co je zodpovědnost. Spánková deprivace udělá svém. ()

Rozchod (2017) (E07) 

všechny díly mě moc bavily. Jak se z občanů staly vojáci. ()

Reklama

Reklama