foto

Anna Johnson Ryndová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2018 Bille
Zlatý podraz
2011 Dům
2009 Pouta
2005 Copak není moucha mojí sestrou?
2004 Pelargónie
2003 Kontakt (studentský film)
2000 Havran
1999 Sladkosti (studentský film)
1998 Múza

TV seriály

2021 Stíny v mlze (TV seriál)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Mrtvý lidi (E03)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

2020 Nemocnice v první linii (TV seriál)
2019 Králové Šumavy
2018 Neklidná hranice
2017 Provedu! Přijímač (TV seriál)
Rozchod (E07)
Nepřítel (E05)
Přísaha (E03)
další epizody (4)
2016 Slepý Gulliver
Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Bitva s byrokraty (E02)
2015 Tudy cesta vede (TV film)
2010 Děti 50. let (TV seriál)
Medvědí ostrovy
2009 Druhý život dřeva
Krajinou ticha (TV film)
Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
České milování (TV seriál)
2008 Angola - sen a skutečnost
Gyumri
Tak to vidím já (TV seriál)
2006 Prokletí
Půl čtvrté
Český fenomén: Taneční (TV film)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Nespoutaný živel (S02E16)

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky