Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěryhodní investigativní novináři odhalují šokující zvraty a nečekaná řešení, na něž narazili při vyšetřování slavných zločinů.

1. Jonbenét - Vražda šestileté královny krásy JonBenet Ramseyové v roce 1996 otřásla světem. Šlo o nevydařený únos nebo o něco mnohem hrůznějšího?
2. Sériový vrah z Long Islandu - Zmizení Shannan Gilbertové na Long Islandu v roce 2010 přivede policii k dalším 10 obětem.
3. Co se stalo maličké Lise? - V roce 2011 je z pokoje unesena malá holčička. Rodina se obává, že byla unesena. Je však sama obviněna z jejího zmizení.
4. Podivnější než fikce - Jackie Gallowayová je nalezena uškrcená a svázaná rituálními uzly. Policisty šokuje, když je náhodné setkání s tulákem přivede k vrahovi.
5. Hrůza v lese - Matka a tři teenageři jsou zavražděni v odlehlém kalifornském městě Keddie. Navzdory řadě podezřelých není nikdo odevzdán spravedlnosti.
6. Hollywoodská hrůza - Turisté objeví useknutou hlavu Herveye Medellina. Na seznamu podezřelých z vraždy nechybějí bývalí milenci, drogové kartely i pornohvězda s vražednými sklony.
7. Jménem lásky - V roce 1995 v Texasu někdo zastřelí 16letou studentku. Policie nemá žádné podezřelé, dokud hra Vadí nevadí neodhalí překvapivé doznání.
8. Vraždy s pomlkou - Jedinou svědkyní, která může pomoct policii, je osamělá oběť, která přežila útok. Po desetiletích pátrání se policie zaměří na nepravděpodobného podezřelého.
9. Nejtemnější noci - Městečkem Craig otřese nález ohořelé mrtvoly Lauri Watermanové, oddané matky. Kde je zodpovědný za tento ohavný zločin?
10. Obviněný Jeffrey MacDonald - Jeffrey MacDonald jako jediný přežije násilný útok ve vlastním domě, který si vyžádal život jeho manželky a dcer. Policisté se však domnívají, že pachatelem je on sám. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama