foto

Edward M. Kelahan

  • nar. 9.1.1968 (52 let)
    Amityville, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Still Here
2018 Furlough
2017 Cuffs & Shield
2016 Katie Fforde: Hledá se táta (TV film)
Katie Fforde: Ztracená v lásce (TV film)
Wo lai zi niu yue
2015 Nepolapitelní
The Adderall Diaries
2014 Pomsta zelených draků
2012 Holky na tahu
2011 Un giorno questo dolore ti sarà utile
2010 Vždy připraven!
2009 Báječný svět shopaholiků
Can Openers (TV film)
Dívka na přání
Exit 19 (TV film)
Kuchař srdcem
Last of the Ninth (TV film)
Sexy 40
The Hungry Ghosts
2008 Hancock
Life on Mars (TV film)
2007 Kings
Kouzelná romance
Noc patří nám
2006 Moje superbejvalka
Sklapni a zpívej
World Trade Center
Zápisky o skandálu

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
We're All Beasts (S02E06)
Bull (TV seriál)
Justice for Cable (S03E04)
2017 Miliardy (TV seriál)
Currency (S02E05)
2013 Černá listina (TV seriál)
Frederick Barnes (č. 47) (S01E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Thugs and Lovers (E03)
2011 I Married a Mobster (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Zlý sen v sousedním domě (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Hey! Mr. Pibb! (S02E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
By Perjury (S19E09)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 Onion News Network, The (TV seriál)
2006 The Book of Daniel (TV seriál)

Dokumentární

2016 Pandořina skříňka: Rozpoutání zla (TV seriál)
Tajemství až za hrob (TV seriál)
Zločiny na svátky (TV seriál)
Časopis People vyšetřuje (TV seriál)
2013 Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)
2012 Smrtící aféry (TV seriál)
2010 Záhady muzeí (TV seriál)
2004 A Killing in Choctaw

TV pořady

2016 Copycat Killers (TV pořad)

Host

TV pořady

2009 Na stopě s Paulou Zahnovou (TV pořad)
1991 The Maury Povich Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky