Reklama

Reklama

Alan Walker - Faded

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Estonsko, 2015, 3:32 min

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele

Svůj hudební vkus jsem si formoval u taneční hudby a eurodance na přelomu tisíciletí, pak nastoupil módní rap, pak tvrdý rok a pak jsem přestal stíhat co se děje v hudebním světě a hle, občas nějaké světlo a tahle pecka je jedna z nej posledních let.... ikdyž je mnoho verzí tohoto songu,tak nejlepší zpěvačka s nejhezčím hlasem je Iselin Solheim. ()

Script odpad!

všechny recenze uživatele

Horší sračku jsem v životě neposlouchal. Hlas nepříjemný a background otřesný a snadno zapamatovatelný. Ještě teď se snažím tuhle hrůzu vypudit z hlavy. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Alan Walker už nejednou dokázal, že je nejlepším DJem současnosti, což je tím inspirativnější, že se naučil tvořit hudbu sám. Faded je pro mě dosud nepřekonaným Alanovým hitem, kde všechny složky zapadly do sebe jak prdel na hrnec. Perfektní doprovod od Iselin Solheim, bez kterého by Faded ztratilo šťávu (jak ostatně dokazuje Fade) potvrzuje, jak moc si tito dva interpreti sednou. Jednoduchý a úderný klip s čistými záběry z Tallinnu zase dodává Faded kýženou náladu. Bravo! ()

Zajímavosti (2)

  • Klip se natáčel v Estonsku, například na místech Linahall a Rummu Quarry. (stepan_s)
  • Příběh pojednává o muži s rouškou a kapucí, který po světové zkáze chodí opuštěnými budovami a hledá svůj domov. Na konci videoklipu svůj dům nachází ve zchátralém stavu a sundavá si roušku, po čemž zřejmě umírá. (stepan_s)

Reklama

Reklama