Reklama

Reklama

Phillauri

  • Indie फिल्लौरी (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Komediální drama vypráví o mladíkovi, který se vrací z Kanady do Indie, aby se oženil se svojí láskou. Ukáže se ale, že je takzvaným manglikem, tedy tím, kdo se narodil pod nešťastnou hvězdou. Podle tradic se musí dříve než s dívkou oženit se stromem. Ve stromě, který si vybere, ovšem sídlí duch ženy a začne ho pronásledovat. V rámci flashbacků pak poznáme její příběh. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu zaměnitelný film, hlavně v to, jak je natočený, i když jsou zde pěkné scény, budete mít pocit, že vlastně ničím zásadním nevynikají, snad až na úplné finále, které už je skutečně fantastické, ale zároveň dojemné. Samotný nápad není špatný, ale provedením je to vlastně klasická romance s dramatickými prvky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film má podobný námět jako Mrtvá nevěsta Tima Burtona, ale bez jeho roztomilé morbidity a poťouchlé zábavnosti. Příběh soudobé dvojice, kdy se dívka chce vdávat, zatímco mladík váhá, nebyl zajímavý. Příběh přízračné nevěsty chvílemi nabíral grády, ale občas byl ucajdaný a rozvleklý. Rozhodnutí, které dívka učinila, bylo vzhledem ke stavu indických železnic té doby (aspoň předpokládám), obecně dodržování jízdního řádu a dochvilnosti cestujících, poněkud unáhlené. ()

Reklama

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Kdo už někdy viděl něco z bolly ví , jak na to. Udělejte si hezký večer, najezte se, dejte dva tři (velké) prcky, nebo půlku cíčka a nechte se unášet. První hodina je vždycky trošku matoucí a veselá a plná zpěvů a tanců. Ale pak to přijde. Vtáhne vás to. A na konci buď brečíte, nebo souložíte, nebo obojí... Protože pohádek není nikdy dost :-) ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi byl sympatický už z první ukázky, inu, kombinace pohádkového námětu, prostředí Paňdžábu, obsazení a tradičního prolínání minulosti s přítomností dávala nemalé naděje na projednou zase příjemný zážitek, a výsledek je přesně takový - prostá, kýčovitá, předvídatelná, ale ve výsledku jednoduše odzbrojující podívaná, pokud ji divák vyjde vstříc. A to mě začátek s ukňoukaným ženichem trochu vyděsil... Pěkná hudba (hlavně píseň 'Sahiba') a odsýpající děj. Líbilo, avšak nezastírám, že jako skoro všude nemalý podíl na tom má Anushka :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku dosť nevýrazné, ale potom sa to veru celkom sľubne rozbehlo! A napokon z toho nebol jeden príbeh, ale rovno dva - jeden v prítomnosti (ten bol dosť priemerný) a druhý v minulosti (ten ma bavil o dosť viac). Ani náhodou by ma na začiatku nenapadlo, že tento film napokon bude odkazom na krvavú udalosť spred 98 rokov, ktorá určite stála za pripomenutie. Takže námet chválim, no to prevedenie by som si vedel predstaviť aj inou formou ako to bolo prezentované tu, hoci toto prebratie ducha ženy bolo svojim spôsobom tiež nápadité a v podstate aj originálna vsuvka pre indický fantasy žáner. Nemôžem si ale pomôcť, no Suraj Sharma mi neprišiel ako zrovna ideálna voľba pre tento film - celú dobu bol akosi nevýrazný a tým dosť utrpela aj kvalita celého filmu. Ale posolstvo bolo pekné... ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama