Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lauřin (Saxon Sharbino) život se obrátil vzhůru nohama, když byla napadena žralokem při oslavě svých 18. narozenin. Je zachráněna Brucem (Mason Dye). Pohledný mladík se právě vrátil domů z vysoké školy, a stává se tak díky své statečnosti místním hrdinou. Bruce se v Lauřině životě objevuje stále více. Bohužel její přátelé ani rodina nevidí náznaky posedlosti záchrance, který je přesvědčen, že mu Laura dluží život. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že scénka se žralokem byla jen taková doplňující zápletka milostného dramatu. Čekal jsem Čelisti V :-) Je to spíše takový TV film, na který rychle zapomenete.+++++ OBSAH: Laurin život se obrátil vzhůru nohama, když byla napadena žralokem, při oslavě jejich 18. narozenin. Je zachráněna Brucem. Pohledný mladík se právě vrátil domů z vysoké školy a stává se tak místním hrdinou za jeho statečnost. Bruce se objevuje na stále více v jejím životě. Bohužel její přátelé a rodina nevidí náznaky posedlosti záchrance, který je přesvědčen, že mu Laura dluží život. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Čerstvá osmnáctka si v den svých narozenin vyjede se svým adolescentním přítelem na moře a hned do něj hupnou, aby si zaplavali. Ten její přítel byl takový maličký, nevyzrálý Justin Bieber, takže jsem měl obrovskou radost, když kde se vzal, tu se vzal pomenší žralůček, který jí toho "Biebra" snědl. Naštěstí je opodál statný zachránce, který oné osmnáctce podá ze své lodi pomocnou ruku, aby se jí lépe vylezlo po žebříku na palubu. A jelikož takového husarského kousku by byl schopný málokdo, stane se z něj hrdina. Do dívky se zamiluje a z hrdiny se postupně stává otravnej obejda. Ovšem onen maličkatej žralůček ještě neřekl své poslední slovo... Film jsem sledoval v původním znění, takže jsem si na primitivních dialozích alespoň oprášil mou primitivní angličtinu. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Your behavior has gone to hell. You dont appreciate what I have done for you. I saved your life. I appreciate that so much. Well, you dont show it. Alison would never take life for granted the way you do. That wasnt very lady-like. A jo, šlo to. Třikrát jsem to předtím slyšel na pozadí bez obrazu. Podobnej film jako "Zhoubná vášen". Sharibo jsem objevil v Poltergeist (2015) ale v ničem moc nehrála a vyrostla z ní typická americká kráva. ()

Reklama

Reklama