Reklama

Reklama

Týden s prezidentem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman, Jaromír Soukup (moderátor), Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Nový diskusní pořad s prezidentem republiky. Hlava státu komentuje podstatné události minulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (83)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Nápad rozhodně zajímavý. Vždyť už v 90. letech přišla Nova s podobným pořadem - "Otázky pro premiéra", kde snad ještě častěji než jednou týdně zpovídali Václava Klause, a tehdy zdaleka nebylo tolik řevu. Jestli ten pořad někdo posílá do odpadu jen proto, že nesnáší Zemana a nevolil ho, tak je vůl. Ale při vší úctě k Soukupovi bych taky nechal moderování na někom jiném, třeba na sličné Alex. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Vlezdoprdelní pořad řitního alpinisty Jaromíra Soukupa jehož botky z hlouby Zemanovy řiti už ani nekoukají,neboť snaha vejít se dovnitř celý i s botama,se setkala konečně s úspěchem.Akorát,že nevím co tím ten blbec Soukup sleduje,protože Zeman je schopný podrazit kohokoliv a popřít cokoliv co kdy řekl. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Miloš Zeman je herec?! Usedám takhle k televizi v domnění, že budou na Barrandově dávat majora Zemana. Mně se pořád zdálo divný, že půlhodina za mnou, a pořád se tam tlachá. Roli po Mrkvičkovi zaujal jakýsi Soukup. Ne Jaroslav, ne Pavel, ale Jaromír. Tenhle 31 díl majora Zemana se nepovedl. Díl nazvaný "Štamprle pro jezevce" už nebyl tolik invenční a řemeslně dobře natočený. Úhel nutný pro naklonění hlavy byl mnohem větší než u Takových normálních zabijáků. Musel jsem se často naklánět před obrazovkou, asi jako na Moto GP, abych pochytil to genitální dialogoblbé a dickobrazové ztvárnění. Další díly už bych netočil. Sejde z očí, sejde z mysli, přeleze na ledviny a játra. To štamprle a jeho obsah, pochopitelně. Jejda, ono to bylo dokonce TO. Ten klaun už se dostal všude! 0/10 ()

hchkrdtn 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to dementní nebo naopak geniální. Toto funguje jako absolutně geniální politická parodie, ale zároveň to je i dementní pořad, který slouží jako prostředek pro sdělení představ děsivé inteligentní a především agresivní gorily. Každopádně zde musím ocenit práci maskérů za zvelebení jinak ochromujícího vzhledu našeho hrůzostrašného prezidenta. A práce kameramana je určitě také velmi důležitá. Najít objektiv, který by po několika sekundách neprasknul, musí být velmi těžké. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ještě že jsme si (už podruhé) zvolili tak moudrého a skvělého prezidenta. K tomu máme schopného ředitele soukromé televize, který mu každý týden dává prostor v hlavním vysílacím čase. Je vždy radost poslouchat pana prezidenta Zemana, jeho moudrá slova i vtipné bonmoty. Tento pořad je pro mě na TV Barrandov nejoblíbenější a doufám, že bude vysílán stále. Hodně zdraví a štěstí, pane prezidente. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Kromě Jaromíra Soukupa moderuje pořad Týden s prezidentem i Alex Mynářová, která je současně manželkou Vratislava Mynáře, který zastává úřad hradního kancléře prezidenta republiky. (majky19)

Reklama

Reklama