Reklama

Reklama

Týden s prezidentem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman, Jaromír Soukup (moderátor), Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Nový diskusní pořad s prezidentem republiky. Hlava státu komentuje podstatné události minulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (83)

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

ANEB CO PREZIDENT ZASE PROKECNE Bohužel náš současný prezident mluví v době, kdy má mlčet a mlčí ve chvíli, kdy má mluvit. Nemyslím si, že by bylo špatné takové reportážní dny v týdnu mít. Je to prostor pro prezidenta, aby se mohl zpovídat občanům naší země. Škoda je, že je tak učiněno na Céčkové televizní stanici s neprofesionálním moderátorem a ne-oponentem. NÁZORY NEHODNOTÍM ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý večer vážení diváci, vítejte u pravidelného pořadu Týden s populistou. Dobrý den i vám pane prasedemente. ● Dobrý den. ● Hned na úvod bych se vás rád zeptal, proč si myslíte, že jste tak skvělý? ● Podívejte se pane redaktore, já si myslím že to je tím, že jsem v tak dobré fyzické i duševní kondici. A všichni kteří vidí něco jiného jsou normální idioti. ● Dobře a myslíte si, že můžete být ještě skvělejší? Řekněme v horizontu měsíce nebo dvou? ● Víte, já velice nerad, ač mnozí mají pocit, že to někdy bylo jinak, což jsou jen novinářské bludy hlupáků, spekuluji. Ale myslím si, že nebudu daleko od pravdy, pokud prohlásím, že je to velice dobře položená otázka. ● A jak vnímáte kritiku svojí osoby? Mnohé osobnosti i obyčejní občané o vás tvrdí, že jste demagog, lhář či oportunista. ● Víte mohl bych citovat Vinstona Činčila: „Dobré svědomí je často jen následek špatné paměti.” Ale odpovím vám, že se cítím dobře a jsem ve skvělé kondici. ● Mnoho občanů je také, řekněme, rozčarováno, ze současné politické situace. Jak se na celou problematiku díváte vy osobně? ● Za prvé, ignoruji všechny ty kecálky, kteří říkají něco jiného, než si myslím já. Zkrátka proto, protože nemají pravdu. A za druhé, pane redaktore, já jsem skoro hluchý, takže stejně vlastně neslyším. A konečně za třetí, všechny spekulace o mé hluchotě jsou hyenismus a lživé pomluvy hloupých lidí. ● Přejděme teď ke zcela jinému tématu. Povězte mi, pane prasedemente, co vás osobně dělá tak úžasným? ● Víte pane redaktore, to je další výborná otázka. Já osobně si myslím, po té co jsem všude byl a všechno viděl, že to je tím, že nejsem hlupák. Což ostatně dokazuje i mé tvrzení v projevu z ledna 2015, který jsem přednášel v Bohnicích a kde jsem dokázal vyřknout delší nesmysl než většina tamních pacientů. ● Já jsem měl možnost vám lézt do zadku, takže to mohu potvrdit. Teď ale jedna nepříjemná otázka. Pane prasedemente, budete tak skvělý i nadále? ● Podívejte se pane redaktore, já jsem vždy byl, stále ještě ve svém věku jsem a přirozeně nikdy nepřestanu být skvělý. Navzdory počtu vypitých lahví becherovky, navzdory viditelnému rozkladu. Ať si hlupáci dokazují opak třeba vědecky. Já totiž nejsem člověk, který by si dělal starosti z pseudonázorů někoho, kdo tvrdí něco jiného. Zkrátka proto, že jsem skvělý a všichni jsme tam kde jsme především kvůli mým zásluhám. ● Pane prasedemente, děkuji vám za rozhovnor a s vámi milí divňáci se těším na brzkou shledanou opět ve čtvrtek u pořadu Tyden s propagandem. ● Na shledanou. ()

Reklama

olki odpad!

všechny recenze uživatele

Týden s prezidentem je velice obskurní záležitost. Po zkušenostech se Soukupovými pořady jsem přirozeně nečekal, že se bude jednat o klasickou televizní publicistiku - to v žádném případě. Na druhou stranu jsem nečekal ani to, že Zeman jevící příznaky stařecké či alkoholové demence, zde dostane absolutně neomezený prostor pro vykládání svých chorých výplodů a a pseudomoderátor Soukup předvede archetypální ukázku servility. Lži, smyšlenky, vyřizování účtů s odpůrci a mnohé další bludy a nesmysly, za které by se každý soudný člověk musel stydět, zažívají v tomto pořadu své žně. Zeman si zde dovolí opravdu mnoho - je si dobře vědom, že Soukup, který při svých rozhovorech připomíná panice, který se tetelí blahem z představy blížícího se koitu, je absolutně neschopen jakéhokoliv nesouhlasu či oponování. Tento pořad je tak pouze důkazem toho, že Ovčáčkův "projekt" OVTV nenaplnil očekávání hradní klaky. Pro zajímavost stojí za zmínku, že Soukup je dle samotného Zemanova hlavního poradce Nejedlého jeho rodinou a krví - kruh se uzavírá. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po prvním díle s tím, že žádné změny v dalších pokračováních vzhledem k osobnosti hlavního aktéra rozhodně očekávat nelze. Jeden bod za hořkosměšné kouzlo nechtěného, které tato veskrze negativní a destruktivní postava naší politiky kolem sebe šíří...vše doplněno úpně nemožným, katastrofálním moderátorem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to roztomilé pozorovat Jardu Soukupa, kterak je pro něj Miloš Zeman učiněný Ježíš, a sledovat našeho prezidenta, kterak si ve stylu rockových hvězd užívá přítomnost fanouška s mokrými spoďáry. Ještě by mě zajímaly prostřihy na Jirku Ovčáčka, kterak žárlivostí ohryzává Zemanovu kouzelnou hůl. Tak jako taxikáři protestují proti Uberu, měli by vytáhnout do ulic i cirkusáci, protože náš Hrad jim bere práci. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Kromě Jaromíra Soukupa moderuje pořad Týden s prezidentem i Alex Mynářová, která je současně manželkou Vratislava Mynáře, který zastává úřad hradního kancléře prezidenta republiky. (majky19)

Reklama

Reklama