Reklama

Reklama

Iwootjib seuta

Obsahy(1)

Han Hye-mi (Chae-yeong Han) je populární, krásná a úspěšná korejská herečka, která se na špici drží již roky a získala uznání i v zahraničí. Šoubyznysem proplouvá bez větších problémů až do dne, kdy se provalí její vztah s Ji-hoonem (Seulong), o 13 let mladším lídrem chlapecké skupiny. Tím naštve nejen jeho fanynky, ale i svou dceru So-eun (Ji-hee Jin), která musí bydlet v bytě vedle ní, jelikož ji kvůli své kariéře před světem od narození tají. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pár fakt dobrými scénkami, u kterých jsem se vážně pobavila. Han Chae-yeong i Jin Ji-hee byly v rolích matky s dcerou skvělé a bezvadně je doplňovala i třetí žena v domácnosti, matka Hye-mi a babička So-eun, jejich hašteření bavilo a fungovalo to i ve vážnějších scénách. Jen co už na mě bylo trošku moc přestřelený, byl uřvaný konec. Na druhou stranu se mi líbilo, jak to celé ukončili v titulkových kreslených scénkách. 3,5* Přeloženo. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný snímek na zabití času, který nabídne pár vtipných situací a celkem random vycuclý nápad. Jenomže to bylo někdy i dost zbytečně přestřelné, a nebýt synpose, tak by mi asi tochu trvalo pochopení celkového začátku, protože bych ani nevěděl, o jaké role se to přesně jedná. Hlavní postavy byly ale fajn, a díky nim se tu člověk i lehce pousmál. Má to i fajn hudbu. Je to asi takový slabý průměr, který se mi hned vymaže z paměti. Už teď přemýšlím, co jsem tam všechno viděl. Je to spíše pro třináctileté děcka. Mé hodnocení: 5/10 ()

Reklama

Reklama