Reklama

Reklama

Železní andělé 3

  • Hongkong Tian shi xing dong III mo nu mo ri (více)

Již bez zesnulé Elaine, se bojová speciálně vycvičená skupina policistek „Železní andělé“ pouští do boje s teroristickou organizací náboženských fanatiků sídlící v Thajsku. (Siriuss)

Recenze (21)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Au tohle bolelo ještě víc než kopačka od Moon Lee. Kdysi jsem neměl o existenci tohoto dílu ani potuchy. Když jsem to viděl v trafice vydaný od Vapetu, nadšeně jsem na to vrhnul, ale co to? Ou shit prakticky hodina filmu úplně o ničem. Šílenej příběh, mizerní záporáci, průměrný souboje a vůbec hrozně málo akce. Za co tedy dávám 3*? No za tu závěrečnou Garden party. To byl prostě totální masakr v typickém HK stylu. Dokonalá scéna co se fakt povedla. Škoda, že takhle nevypadal celej film.50% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná porce akce, ale ten zbytek - ten fakt bolí. Hodně už to zavání parodií (ať už úmyslně nebo ne), příběh je i na podobný film neskutečně dementní. Chybí roztomilá Elaine Lui, takže není moc na co koukat. Konec se nese v duchu závěru dvojky, opět masakr obrovského počtu totálně levých vojáků (na obou stranách), kteří svoji neschopnost dotáhli k naprosté dokonalosti. Ten závěr film svojí příjemnou absurditou trochu zachraňuje, ale víc něž na lepší dvě to tentokrát není. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vcelku nářezová akce, ale jednak to kazí, že hlavní záporák je Kadáfí, dává filmu tak trochu nechtěně komický rozměr, (zejména to jak je zobrazen). Potom je naprosto špatně proveden casting druhé záporné postavy (prostě zmalovaná divně vypadající blondýna se do asijského filmu fakt nehodí),a jedna kladná postava pro změnu vypadá jako chlap, který se nadměrně opálil v soláriu ač má jít o ženu. Tyhle věci zbytečně narušují akční jízdu, která jinak nedrhne. Alex Fong se vyznamenává v kick boxerském ringu, Moon Lee to tam řeže hlava nehlava jako obvykle a vůbec akční scény jsou udělány velmi vynalézavě, dravě. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl 3 časť železných anjelov , na ktorú som sa tešil, dlho zháňal a spoliehal sa na to, že bude aspoň taká dobrá ako predošlé diely. Po pozretí ma napadlo hneď niekoľko vecí ako mohli pokaziť tak dobre rozbehnutú sériu, prečo je príbeh taký stupídny, a prečo som si to vôbec kúpil v novinovom stánku. Aj tie 2 eurá sú veľa na takýto prepadák. 10% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Iron Angels neoplývají zrovna sofistikovaným scénářem a trojka je po této stránce asi nejhorší. Teroristé vedení nepodařenou karikaturou Muamara Kaddáfího plánují destabilizaci Thajska, do cesty se jim postaví Železní andělé a můžete hádat jak vše dopadne. Bohudík je však dějová impotence bohatě vynahrazena v rámci série asi nejlepšími souboji, a to i v dostatečném množství. Souboj Alexe Fonga s profesionálním thajským boxerem či hromadná bitka Moon Lee s poskoky šéfky teroristů patří asi k tomu nejlepšímu, co může trojka nabídnout. Naopak závěrečný masakr s létajícími jetpacky patří i přes brutální bodycount k tomu nejhoršímu a do té doby čtyřkovou podívanou o jednu hvězdu připravuje. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Dang Tak-Wing. (Epistemolog)

Reklama

Reklama