Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladou Jess omámí a znásilní Brent, nejlepší kamarád jejího přítele. Osud to zařídil tak, že Jess teď čeká dvojčata, každé však má jiného otce. Brentova bohatá rodina dělá vše pro to, aby pravda nevyšla najevo. Nebojí se ani uplácení a zastrašování... (TV Prima)

Recenze (2)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ono to nakonec nebylo vůbec hrozné, sice to začalo jako naprostá pitomost, ale vyklubal se z toho celkem slušný thriller. Jen nechápu, proč v každém americkém béčku mají blázni a zloduši k dispozici omamné látky, kterými svou oběť uspí a ta si nic nepamatuje, pokolikáté už. taky nechápu proč policie jako bvykle nic nedělala. Ale jinak zajímavý nápad s dvojčaty a morální dilema, takže se nestydím dát tomu tři hvězdy...50% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mně ne nikdo neříká. 1)  Didaktický, dosti sterilní a silně předvidatelný snímek nabízí trochu té sexuální osvěty._____ 2)  Následující text obsahuje spoilery. Nečti, pokud jsi film neviděl. Film mezi řádky říká, že lze bez problémů dívku zneužít, jen je třeba si dávat pozor na kamery a není vhodné podobný akt opakovat u více z nich. Protože to jsou skutečnosti, na které náš date rapist dojel._____ 3)  Spoiler. Nevěděl jsem, že dvojčata mohou mít dva různé otce. No teď už to vím. Říká se tomu heteropaternální superfekundace a je to velmi vzácný jev._____ 4)  Zaujal mě přitažlivý 29letý Mark Grossman (psychopat Brent), který na ČSFD není uveden v datech k filmu. Pro úplnost ještě doplním 22letého Griffina Freemana (slušňák Ryan, chodí s Jess). ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama