Reklama

Reklama

Zombilénium

  • Francie Zombillénium (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zombilénium je zábavní park, který nemá obdoby – jsou zde zaměstnáni pouze skuteční vlkodlaci, upíři a zombie... až na věky věků. Jednoho dne se mladý pracovní inspektor Hector rozhodne zkontrolovat bezpečnost parku a hrozí, že ho nechá zavřít. Upíru Francisovi, který má chod parku na starosti, proto nezbývá, než v zájmu záchrany svého podnikání Hectora kousnout. A tak se z Hectora stává nová atrakce, kterou Zombilénium nutně potřebuje k odvrácení bankrotu – návštěvnost parku klesá a tohle je možná jeho poslední šance. Hector však v hloubi duše touží po své dcerce Lucy, která na něj čeká ve "skutečném" světě... (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Ještě zbývá uvést, že je to hódně hódně dětský film.. s absolutním minimem vlastní invence. Vlastně se tam uděje jen málo navíc, než je v popisu filmu .. co taky čekat od filmu o délce 78 minut ... předem odsouzený ke ztrátě ambicí. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Dětským bych to nenazval. Však je to taky 12+. Jasně, není to úplně dospělý, extra vážný film, který by nějak víc překvapil, ale na druhou stranu to má dost daleko k opravdu dětským filmům cíleným na nejmladší publikum. Není to nijak výrazně komediální a když už, tak jde spíš o narážky. Z většiny je to naopak podané relativně vážně a celková atmosféra je laděna do vážnějších tónů. Animačně to vůbec není špatné, dobře se na to kouká a některé postavy jsou i správně odpudivé. Zvukově taky dost v pohodě. Hodnocením je to spíš 3,5*, ale přikloním se pro tentokrát ke 4, jako ocenění pro evropskou animaci, které není tolik a je fajn, že bývá často trochu jiná, než americký standard a prostě proto, že to bylo fajn sledovat. ()

Reklama

Reklama