Reklama

Reklama

Cream

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2016, 12 min

Režie:

David Firth

Scénář:

David Firth

Hrají:

David Firth

Recenze (4)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě hanbapravdivý a tak + Davidovo omalovánky klasicky vkusný. Zároveň ale celkově dost pro masy. Musim se podívat, jestli se od dob Saláta, Jerryho a spol. nevydal nějakym špatnym směrem neboco. Nedejbože dospěl. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Máte traumu, bolesť, trému? Nevadí - na xicht si nacápte zázračného krému. Skutočný život sa síce vytratí, no všetky bebí účinná reklama zaplatí. Vizuálne obžerstvo predbehlo pointu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* vysoké hodnocení mě nalákalo na tento roztodivný kraťas, zejména co se týče animace, ale vlastně i příběhu. Ten by chtěl šokovat a naráží na současný reklamní marketing a jejich praktiky. Nápad není špatný, jen mi přijde nedomyšlený bez smysluplné pointy. Rozhodně je zajímavý a možná i originální, ale ve výsledku nemá na to, abych ho nějak vyzdvihoval či doporučil. Ale aspoň působí "normálně" oproti ostatní filmografii Davida Firtha, která je na můj vkus už dost ulítlá a avantgardní. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Jemu sa to podarilo aj podruhýkrát? N E V E R Í M !!! Jedna z najlepších animácii ,čo som videl! Animácia je reálna a zároveň desivá (a to celú dobu stačilo spraviť reálny podtón a nie nejaké psychologické hry!) .....Raz sa mu to podarilo....aj druhý raz....a čo bude potretie? Žeby už konečne vyrástol z tých svojích sračiek? 90% ()

Reklama

Reklama