Reklama

Reklama

Cream

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2016, 12 min

Režie:

David Firth

Scénář:

David Firth

Hrají:

David Firth

Recenze (4)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* vysoké hodnocení mě nalákalo na tento roztodivný kraťas, zejména co se týče animace, ale vlastně i příběhu. Ten by chtěl šokovat a naráží na současný reklamní marketing a jejich praktiky. Nápad není špatný, jen mi přijde nedomyšlený bez smysluplné pointy. Rozhodně je zajímavý a možná i originální, ale ve výsledku nemá na to, abych ho nějak vyzdvihoval či doporučil. Ale aspoň působí "normálně" oproti ostatní filmografii Davida Firtha, která je na můj vkus už dost ulítlá a avantgardní. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě hanbapravdivý a tak + Davidovo omalovánky klasicky vkusný. Zároveň ale celkově dost pro masy. Musim se podívat, jestli se od dob Saláta, Jerryho a spol. nevydal nějakym špatnym směrem neboco. Nedejbože dospěl. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Máte traumu, bolesť, trému? Nevadí - na xicht si nacápte zázračného krému. Skutočný život sa síce vytratí, no všetky bebí účinná reklama zaplatí. Vizuálne obžerstvo predbehlo pointu. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Jemu sa to podarilo aj podruhýkrát? N E V E R Í M !!! Jedna z najlepších animácii ,čo som videl! Animácia je reálna a zároveň desivá (a to celú dobu stačilo spraviť reálny podtón a nie nejaké psychologické hry!) .....Raz sa mu to podarilo....aj druhý raz....a čo bude potretie? Žeby už konečne vyrástol z tých svojích sračiek? 90% ()

Reklama

Reklama