Reklama

Reklama

Final Space - Série 3 (2021) (série)


Všechny ty ztracené chvíle (S03E05)

(epizoda)
  • USA All the Moments Lost

Obsahy(1)

Gary s posádkou se jenom tak nezaleknou a využijí světlohybný pohon, aby unikli před lordem Velkomožným. Dostanou se tak ale do ještě většího nebezpečí. (Netflix)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(MOŽNÉ) SPOILERY A absolutní nadšení je zpátky! Tady to ani jinak nešlo, jelikož to byla fakt geniální epizoda. Sice se toho tolik nestalo, ale dozvíme se něco o minulost Quinn, Ash se vyrovnává se svým původem a všem jde o život - snad víc než kdy jindy. A ačkoli je tahle řada vážnější, i tak je tu pořád prostor pro humor, i tak se sem pořád dokonale hodí a i tak mě pořád baví. A kvůli závěru, který odhalí dlouho zatajované, si chci další epizodu pustit co nejdřív, protože teď to bude taky dost zajímavé. Vlastně jako vždycky - tady se pořád děje hodně zajímavého. Jen mě teda překvapuje, že co epizoda téhle série, to něčí smrt/neznámý druh osudu/opuštění posádky. Abych se obával, kdo bude další na řadě... 5* ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda prvních několik minut vypadala dost nudně, ale nakonec se díky skvělým flashbackům opravdu vydařila. Připadá mi, že tenhle díl měl skvělou atmosféru (nejspíš to bude kvůli tý hudbě, která tomu dost pomáhá). ()

Reklama

Reklama