foto

Vanessa Marshall

  • nar. 19.10.1969 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Superman: Red Son
2018 Lego DC Super hrdinové: Flash
2017 LEGO Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat (TV film)
2016 Batman: Bad Blood
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa
2012 Strange Frame
2011 Snížek, bílý kožíšek
2010 Dantovské peklo
Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
2009 Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice
2007 Ben 10: Tajemství Omnitrixu
2006 Dr. Dolittle 3
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
Supernova

TV seriály

2019 Harley Quinn (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S01E01)
Final Space (TV seriál)
The Torro Regatta (S02E01)
Young Justice (TV seriál)
Princes All (S03E01)
2018 Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Family Reunion and Farewell: Part 2 (S04E16)
Family Reunion and Farewell: Part 1 (S04E15)
A Fool's Hope (S04E14)
další epizody (7)
2017 Star Wars: Síly osudu (TV seriál)
Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Five (S04E01)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Rebel Assault (S04E09)
Crawler Commandeers (S04E08)
Kindred (S04E07)
další epizody (17)
2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Dvojitý agent Droid (S03E18)
Vize a hlasy (S03E10)
Spojenec (S03E09)
další epizody (20)
2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Guardians of the Galaxy Origins (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Odkaz (S02E10)
Gravitační past (S02E08)
Pokrevní sestry (S02E07)
další epizody (14)
2014 Chlebáci (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Cesta Jediů (S01E09)
Síla v temnotách (S01E08)
Den Impéria (S01E07)
další epizody (9)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Black Panther (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Sym-Bionic Titan (TV seriál)
2008 Senzační Spider-Man (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj přítel a jeho chyba (S01E03)
The Zeta Project (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2018 My Saga
2002 Intimate Portrait: Joan Van Ark (TV film)
2001 Chasing the Sun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky