foto

Steven Yeun

  • nar. 21.12.1983 (34 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Steven Yeun je korejsko-americký herec. Narodil se 21. prosince 1983 v Jižní Koreii, vyrůstal v Troy (stát Michigen). Jeho rodiče vlastnili dva obchody v Detroitu. Steve vystudoval obor psychologie ze kterého má bakalářský titul. Začal se zajímat o herectví běhěm prvního ročníku v Kalamazoo (univerzita, kterou studoval).

Yeun řekl rodičům, že má v plánu věnovat se své kariéře herce v Chicagu místo, aby se přihlásil do právnické školy a lékařské fakulty. Do Chicaga se přestěhoval roku 2005, kde žil ve městě Lincoln na náměstí spolu s jeho bratrem. V řijnu 2009 se přestěhoval do Los Angeles.

V současné době hraje v seriálu AMC, od roku 2010 v zombie seriálu THE WALKING DEAD. Steve si zahrál i jako host v seriálu THE BIG BANG THEORY. Hrál v různých krátkometrážních a nezávislých filmech. Propůjčil svůj hlas do hry Crysis.

TheTrox

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beoning
Sorry to Bother You
2017 Mayhem
Okja
The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
Šťastná hvězda
2016 Peurangseu yeonghwacheoreom
2014 Výchozí bod
2011 Moment of Youth, A
2010 Blowout Sale
2009 Jmenuji se Jerry

TV seriály

2018 Final Space (TV seriál)
Chapter Ten (E10)
Chapter Nine (E09)
Chapter Eight (E08)
další epizody (9)
2017 Trollhunters (TV seriál)
In the Hall of the Gumm-Gumm King (S02E13)
The Reckless Club (S02E10)
Just Add Water (S02E08)
další epizody (4)
2016 Trollhunters (TV seriál)
A Night to Remember (S01E25)
It's About Time (S01E22)
Where Is My Mind? (S01E20)
další epizody (17)
Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Na východ (S06E15)
Na jedné lodi (S06E13)
Ještě není zítra (S06E12)
další epizody (13)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (17)
Americký táta (TV seriál)
Blagsnarst, a Love Story (S11E03)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (15)
2012 Harder Than It Looks (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (7)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (6)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Upotřebení schodiště (S03E22)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace