Reklama

Reklama

Babumoshai Bandookbaaz

  • Indie बाबूमोशाय बन्दूकबाज़

Recenze (5)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byla celkem skepcitká, protože Indie. Nicméně se to vyvinulo v super zabijácký masakr plný vtipu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tento žáner síce nepatrí medzi moje obľúbené, ale občas si doprajem aj niečo takéto, na prestriedanie. Prvá polovica filmu bola dosť nezáživná a v podstate sa tam nič zlomové nedialo. Potom však prišiel zásadný zlom v deji a od tej chvíle sa akoby vrece so zlomami roztrhlo, zároveň to však chytilo konečne aspoň nejaký lepší spád. Osobne nemám nič proti tomu, keď má film viacero nečakaných zvratov, ale toto sa mi predsa len zdalo už prehnané. Aby sa pomaly každých 5 minút menili pomery medzi postavami, to už bolo také prehnané tlačenie na pílu. Škoda toho, lebo to finále samé o sebe bolo parádne. Ale to všetko, čo tomu predchádzalo, bolo zbytočné chodenie okolo horúcej kaše... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Dráma z prostredia nájomných vrahov v Indii. Život, smrť, priateľstvo, láska, česť, zrada a v neposlednom rade karma. Veľmi dobré, realistické, zvýraznené skvelou hudbou a textami. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Akční hořké drama o nájemných zabijácích plné intrik, klamání a zrady vystavěné na syrovém příběhu. V popisu zmíněných komediálních prvků tam není věru mnoho (snad jen ta snaha o zničení sandálu skutečně pobavila). Když se člověk do těchto osidel zaplete, není úniku, protože karma si najde každého. Dnes, zítra, někdy... Jen bláhoví pošetilci si mohou myslet, že se jim ji podaří oklamat. Stačí si jen sednout a čekat, věřte, že přijde, už dávno jste ji pozvali. Snímek je opravdu dobře zpracován a může se též opírat o silné postavy, takže po této stránce nemůžete být zklamáni (tedy neměli byste být). Vlastně až do samého závěru přesně nevíte, jak se osudy zúčastněných nazvájem propojovávaly a jakým směrem se vše dál vyvine. Bohužel i tak mi v příběhu něco scházelo. Postavy byly totiž všechny tak nesympatické a bídné, že jsem si chtěl přinést kbelík, abych se nad tou lidskou spodinou mohl vyzvracet. Když se vše točí jen okolo peněz a vzájemné pomsty, tak mi to prostě k dobrému prožitku nestačí. Sleduji kvalitní vyprávění, herce a mohu ocenit ten odkaz na karmické kolo, ale jinak... Každopádně N. Siddiqui hraje jako vždy zcela s přehledem a přesvědčivě. Kdo umí, ten umí. Většinou dostává role různých podivínů až výslovných zlosynů. Pravda, typově se přímo do rolí milovníků nehodí, ale i tak bych ho chtěl v nějaké takové vidět. Jestli bych mu to po všech těch filmech co jsem viděl uvěřil. Hudba je v tomto případě brána spíše jen jako doplňková, bez většího důrazu na provedení. Jedna taneční píseň mě zaujala, jinak jako celek spíše průměrné. V hodnocení jsem musel zohlednit všechny kousky celé skládačky. Za poctivou řemeslnou práci přiděluji čtyři hvězdy, které musím v zápětí snížit na tři silné. Důvodem jsou charaktery a jednání všech těch bídných lidí a občasná nevýrazná místa. ()

Reklama

Reklama