Reklama

Reklama

Spálit na prach

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se matka jeho syna dostane do konfliktu s pařížským podsvětím, motocyklový závodník s vášní pro adrenalin začne pracovat jako drogový kurýr, aby splatil její dluhy. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (26)

srolyma 

všechny recenze uživatele

Amatérský motocyklový závodník má šanci na angažmá v profi týmu. Bohužel se jeho tupá araboidní ex-přítelkyně zaplete s cikánskou drogovou mafií a on se jí rozhodne s tímhle problémem pomoci. A tak místo závodění na okruhu závodí s pytlem drog na zádech s poldama v patách jako kurýr. Francouzi tyhle akčňáky pořád umí na výbornou. Taky mají kde brát inspiraci. Už ne kavárničky, šansony a Toulouse-Lautrec, ale Arabové, černoši, cikáni, střílečky, rabování, zapalování aut a všudypřítomné násilí, to je bohužel současná (nejen) francouzská realita. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní gangsterka z Francie o slušném klukovi, který se zaplete do místního gangu, aby splatil dluh své přítelkyně donášením drog z bodu A do místa B na motorce a samozřejmě né vždy to půjde hladce. Příběhově film do žánru nepřináší nic nového, ale díky netradičnímu stylu, dobrému tempu, dostatku napětí a sympatickým hercům je z toho víc než výživná jednohubka, která potěší fanoušky motorek. 7/10. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Jak to má míň jak 3 kola , bojim se toho jak čert kříže. Nicméně tady jsem si to opravdu užil . Tonyho bejvalka má problém a Tony se ho pokusí vyřešit , tím že začne jezdit po dálnici jako kurýr a převážet šmak pro Miguela. Takže se mu pokusej zavařit nejen dálniční hlídky , ale taky arabská konkurence. Bylo to opravdu celé jak na spídu a ten konec byl třešnička na dortu. Moc líbilo , pěkně. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Divoká jízda na motorce s drogama na zádech a poldama v patách. Drsná, i když jednoduchá, akční podívaná při které mi při motorkohoničkách doslova tuhla krev v žilách. Jelikož jízdu na dvou kolech miluju asi jsem se nechala příliš strhnout vciťováním se a místy jsem měla tendence zavřít oči a ...Za mě 88% ()

gulista 

všechny recenze uživatele

Priamočiare, napínavé a rýchle; no bez výraznejšej originality a štýlu, ktoré som tu očakával trošku viac. Celému tu navyše škodí prílišná predvídateľnosť deja, jemná šablónovitosť charakterov, a jednotvárnosť strednej tretiny. Ústredná bezvýchodná situácia je tu nastolená kvôli dvom protipólom, ktoré hlavného protagonistu ovplyvnia. Podobných filmov s dvojkolesovými mašinami v súčasnosti ale veľa nie je, preto nakoniec aspoň slabšia trojka... 55% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na různých místech v Île-de-France, zejména v Choisy-le-Roi a na okruhu LFG v La Ferté-Gaucher. (bianci)

Reklama

Reklama