foto

Samuel Jouy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Burn Out
Gauguin
2015 Francouzská krev
2013 Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2011 Une folle envie
2009 École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Dítě na cestě (TV film)
2005 Retiens-moi (TV film)
Un beau matin
2002 Vivante
2001 Jeu de cons
2000 Marie, Nonna, la vierge et moi
1999 1999 Madeleine
Du bleu jusqu'en Amérique
1998 La famille Sapajou - le retour (TV film)

TV seriály

2017 Zone Blanche (TV seriál)
2016 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Léo (S02E04)
2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Naissance des méduses (S07E03)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Kruhy v obilí (TV seriál)
Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sparring
2000 Mortels

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sparring
2000 Mortels

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace