Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh odehrávající se ve světě fantasy RPG kde vládne meč a magie. V tomto světě se spojila skupina čtyř hrdinek z cílem porazit pána démonů. Tyto dívky jsou zvláštní především tím, že si pořídily jako své brnění speciální bikiny. (Jeoffrey)

Recenze (4)

Lettanea

všechny recenze uživatele

Keď konečne vyjde niečo čo skvele paroduje RPGčka tak sa to stretne s nepochopením, ale také "Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?" sa páči? Bikini warriors je určite zábavnejšie, a tých 5 min z neho robí aj omnoho záživnejšie dielko. 3*+ ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto je už podle názvu jasné, že to bude ze 100% jen o ecchi. A po prvních dílech to tak i je. Dlouhé záběry na nadprůměrně vyvinutá ženská těla v bikinách z nejrůznějších úhlů a pak také různé drobné epizodky, které vedou k dalším momentům, které potěší fanoušky nejrůznějších erotických praktik jako třeba bondage apod. Prostě pro fanouška ecchi příjemná podívaná (i když možná příliš krátká), pro člověka, který se zajímá o příběh a vtip zase jen nuda (naštěstí jen krátká). Co se názoru na parodování RPG týká, tak za sebe si jen říkám, kolik toho RPG se do těch 5 minut dá nacpat, obzvlášť v situaci, kdy v jednom díle jsou cca 2-3 minuty věnovány pomalému plazení se kamery po ženských tělech a jediný důvod proč je tam nějaká "RPG zápletka" je proto, aby mohli monstra plivnout po holkách kyselinu a rozleptat jim úbor, nabírání questů se zvrhne v bondage, nějak nevím, ale tohle nemá s vtipným parodováním RPG u mě nic moc společného (ale třeba prostě jen nemám smysl pro humor), tohle je jenom ecchi zasazené do světa fantasy RPG... Kdyby se páni autoři věnovali spíš těm zajímavým aspektům realita/RPG jako se jim to z části povedlo ve třetím díle, pak bych možná byl mnohem spokojenější, ale celá tahle zápletka zase vedla jen k tomu, aby nám mohli být děvčata ukázána nahá, takže i ta zajímavá myšlenka o vybíraní truhel a znárodňování předmětů "NPC" postav u mě vyzněla skoro do ztracena... Jinak "DanMachi" se mi líbilo, protože to kromě toho ecchi mělo i ten příběh a vtip, charaktery byly různorodé a některé i roztomilé, tady z těch dívek (kromě detailního poznání jejich těl a především mohutných hrudníků) nic nemám... Rozumná dávka erotiky mi nevadí, pokud je v kombinaci s něčím dalším, nebo je chytře, vtipně a zajímavě předvedená (třeba High School DxD) a to tady prostě já nevidím... A proto tomu dám 1* za pár zajímavých nápadů v episodách 3 a 5. 2/10 ()

Reklama

Galerie (166)

Reklama

Reklama