foto

Šunsuke Takeuči

  • nar. 12.9.1997 (22 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 King of Prism: Shiny Seven Stars – Prologue x Jukinodžó x Taiga
2017 Haikjú!! Sainó to sense
King of Prism: Pride the Hero
2016 King of Prism by PrettyRhythm
2015 Little Witch Academia: Mahó šikake no Parade

TV seriály

2019 Dia no Ace: Act II (TV seriál)
Kanata no Astra (TV seriál)
SD Gundam World Sangoku Soketsuden (TV seriál)
W'z (TV seriál)
2018 Bakumacu: Ren'ai bakumacu kareši gaiden (TV seriál)
Caligula (TV seriál)
Dame x Prince: Anime Caravan (TV seriál)
Hinomaruzumó (TV seriál)
Inazuma Eleven: Ares no tenbin (TV seriál)
Inazuma Eleven: Orion no kokuin (TV seriál)
Sirius the Jaeger (TV seriál)
Spirit Pact: Jomi no čigiri (TV seriál)
2017 Dia no Ace: Second Season (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
Neko ga kureta marui šiawase (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
Spirit Pact (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
2016 All Out!! (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Days (TV seriál)
Hai to gensó no Grimgar (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Bikini Warriors (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Rokka no júša (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
PriPara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace