Reklama

Reklama

Future Man - Season 3

(série)
Trailer

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Založeno na skutečných událostech... Poslední série přináší další smršť ujetých nápadů. Časoprostor se hroutí a jediný kdo může zachránit součastnost je Josh Future Man pěknou závěrečnou pointou o zodpovědnosti. Rogenův Susan je super, ale tentokrát to víc než kdy jindy leží na hlavních hrdinech, kteří si to blbnutí očividně užívají. Skvělé ukončení série. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neveril som, že tomu už bol rok od druhej série a predsa. Rovnako nemôžem uveriť, že to budú už tri roky od premiéry tejto (doslova) vtákoviny. Išlo však o jeden z mála seriálov, ktorý sa nebál priznať si, že nemá logiku a premenil to na svoju devízu. Josh Hutcherson je na takéto role priam stvorený a keď k tomu pridáme Rogena s Goldbergom, tak je obrovská psina. Eliza Coupe a Derek Wilson sú ako doplnenie hlavnej postavy vynikajúci a táto séria nám pekne tento uletený seriál zakončila. Záverečné titulky len podčiarkujú ujetosť, no awesomenosť tohto seriálu. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě kvalitativně někde mezi první sérií a druhou. Ubylo ujetého humoru, je to spíš takový dojezd a rozloučení s ústřední trojicí, která je pořád super a má fajn chemii. Příběh se zajímavě uzavírá, je to slátanina jen tak napůl, má to pouze 8 dílů, takže to neztratí dech, i když by se příběh dal shrnout ve třech větách. O něčem svědčí fakt, že když skončila tato série, rozjel jsem hned znovu tu první. A i když ji možná nedokoukám, protože mi tam hodně věcí vadilo, jak si vzpomínám, tak Josh, Tiger a Wolf mají místo v mém srdci navždy. ()

Galerie (120)

Reklama

Reklama